Sediu principal: Bucuresti/București Sector 6  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
BASF S.R.L
12 produse
Sediu principal: Bucuresti
BAUDER
2 produse
Sediu principal: Cluj-Napoca
CROWN COOL
3 produse
Sediu central si Showroom: Miercurea-Ciuc
DECOSTIREN
3 produse
ELIS PAVAJE
11 produse
Sediu principal si fabrica: Petresti
FIBRAN ROMANIA
2 produse
Sediul principal: Popesti Leordeni
HENKEL ROMANIA
15 produse
Sediu principal: Bucuresti
KNAUF INSULATION
13 produse
Sediu principal: Bucuresti
NATURALPAINT
3 produse
Sediu principal: Cristuru-Secuiesc
ROCKWOOL ROMANIA
8 produse
Sediu principal: Bucuresti
SAARPOR ROMDECO
3 produse
Sediu principal: Comuna Jilava
SELENA ROMANIA
13 produse
Sediul principal: Comuna Clinceni, Sat Olteni
SIKA Romania
42 produse
Sediu principal: Bucuresti
URSA ROMANIA
10 produse
Sediu principal: Bucuresti

S.C. AUSTROTHERM COM SRL si-a deschis portile in Romania in luna august 1999 si de atunci ne-am facut cunoscuta prezenta atat pe piata interna cat si pe cea externa cu produsele noastre la standardul de calitate impus de normele in vigoare ale comunitatii europene.
Atunci cand discutam despre termoizolare Austrotherm este specialistul cu o oferta variata, de la produse pentru termoizolarea fatadelor si pivnitelor pana la profile pentru fatada.
Productia de materiale termoizolante, reducerea costurilor de intretinere si confortul locuintei constituie punctul central al activitatii noastre. Oferim solutii tehnice inovatoare arhitectilor, constructorilor si distribuitorilor de materiale de constructii, dar si celor care construiesc in regim privat.
Constructiile de inalta calitate necesita produse perfecte. Durata de viata, rezistenta la compresiune si umiditate fac ca Austrotherm XPS® sa fie ideal pentru termoizolarea subsolurilor, a acoperisurilor de tip terasa si a spatiilor umede.

Polistirenul expandat Austrotherm EPS® se comporta extrem de bine in cazul termoizolarii cladirilor. Austrotherm este unul dintre producatori cei mai importanti de materiale termoizolante. Placile grafitate de EPS® PLUS ofera o termoizolare cu cel putin 20% mai eficienta, potrivita atat pentru constructiile noi, cat si pentru reabilitarile termice, acestea contribuind la reducerea cu pana la 90% a costurilor de intretinere.

Pe langa termoizolatii, Austrotherm produce si profile pentru fatada, acestea dand cladirilor un aspect special. Paleta de produse este impresionanta de la: ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si cornise, chei de bolta si capiteluri, la pietre de bosaj si multe altele. Profilele pentru fatadade la Austrotherm sunt rezistente la incovoiere, se prelucreaza usor si pot fi utilizate atat in restaurarea cladirilor vechi, permitand mentinerea stilului arhitectonic, cat si pentru constructiile noi, dandu-le acestora un aspect special.

Austrotherm este unul dintre pionerii cercetarii in domeniul termoizolarii, una dintre preocuparilor noastre principale fiind dezvoltarea de produse noi si optimizarea produselor. Oferim atat suport tehnic pentru calculele de fizica a constructiilor, cat si consiliere tehnica in functie de necesitatile clientilor. Impartasim cu placere experienta si cunostintele expertilor Austrotherm atat pe pagina de internet  cat si in numeroase publicati de specialitate.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!