poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

AUGMENT

Din 1993, anul infiintarii, AUGMENT si-a propus un plan ambitios. Ne-am dorit sa fim pregatiti pentru schimbarile ce vor surveni in urma globalizarii din noul mileniu.
Astazi, pozitia AUGMENT pe piata este rezultatul unei atente planificari si a unor investitii substantiale. De la alegerea unor furnizori de top europen la calitatea sistemului de management, fiecare aspect al companiei este conceput pentru a asigura maxima flexibilitate, o calitate de exceptie a produselor si o vocatie in a fi la dispozitia clientului.

AUGMENT are in momentul prezent 3 divizii:
AUGMENT Garden - se ocupa de comercializarea unei game variate de produse pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a zonelor acvatice.
AUGMENT Tehnic - se ocupa cu comercializarea de tubulatura flexibila industriala.
AUGMENT Construct - se ocupa cu distributia sistemelor de hidroizalatii pe baza de membrana din cauciuc EPDM - Firestone Buiding Products.
AUGMENT Construct a dezvoltat un parteneriat strans cu Firestone Building Products in scopul de a va oferi un plus de valoare. Echipa de 7 persoane, care au participat la seminarii de instruire organizate de Firestone si in urma experientei dobandite, este acum in masura sa raspunda prompt si sigur tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Tehnicienii AUGMENT va stau la dispozitie pentru:
- calculatii
- proiectari
- consiliere
- asistenta tehnica pe santier

De asemenea,  firma AUGMENT este avizata sa acorde instruire echipelor dumneavoastra de aplicatori in conformitate cu standardele Firestone privind calitatea instalarii.
Colaborarile pe care AUGMENT le are cu firme din Romania  permit ca AUGMENTsa va ofere inclusiv solutii de inalta calitate pentru executia lucrarii.

Stocurile pe care AUGMENT le-a constituit  permite sa faca livrarea in 24 ore, oriunde in Romania.
Intr-o piata cu o dinamica accelerata, asa cum este piata din Romania, unde exigentele beneficiarilor sunt in crestere, AUGMENT  ofera calitate de top la preturi competitive.
Sistemul de hidroizolatii pe baza de membrana EPDM este cel mai folosit in SUA si a ajuns sa fie foarte popular si in Europa datorita costurilor globale reduse raportat la durata de viata. Rezistenta deosebita a materialului atunci cand este expus la conditii extreme duce la sporirea popularitatii lui si a solicitarilor din partea beneficiarilor. Firma AUGMENT este  capabila sa raspunda tuturor solicitarilor si in Romania la acelasi nivel calitativ la care sistemul si-a castigat reputatia in lume.