Sediu principal: Bragadiru/Ilfov  |  Statutul comercial: Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
BASF S.R.L
9 produse
Sediu principal: Bucuresti
C&A CONSTRUCT SRL
2 produse
Sediul principal: Brasov
HENKEL ROMANIA
15 produse
Sediu principal: Bucuresti
JORDAHL&PFEIFER Tehnica de Ancorare S.R.L.
2 produse
Sediu principal: Sibiu
KNAUF INSULATION
13 produse
Sediu principal: Bucuresti
KRONLUX F.M.
8 produse
Sediu principal: Brasov
MAPEI
26 produse
Sediu principal: Bucuresti
PENETRON ROMANIA
5 produse
Sediul principal: Brasov
REXIMACO
2 produse
Sediu principal: Bucuresti
SELENA ROMANIA
13 produse
Sediul principal: Comuna Clinceni, Sat Olteni
SGCPRO WEBER BUSINESS UNIT
15 produse
Sediul principal: Turda
SIKA Romania
42 produse
Sediu principal: Bucuresti
TEMAD Co
4 produse
Sediul principal: Brasov
UNICO PROFIT
5 produse
Sediu principal: Bucuresti

Din 1993, anul infiintarii, AUGMENT si-a propus un plan ambitios. Ne-am dorit sa fim pregatiti pentru schimbarile ce vor surveni in urma globalizarii din noul mileniu.
Astazi, pozitia AUGMENT pe piata este rezultatul unei atente planificari si a unor investitii substantiale. De la alegerea unor furnizori de top europen la calitatea sistemului de management, fiecare aspect al companiei este conceput pentru a asigura maxima flexibilitate, o calitate de exceptie a produselor si o vocatie in a fi la dispozitia clientului.

AUGMENT are in momentul prezent 3 divizii:
AUGMENT Garden - se ocupa de comercializarea unei game variate de produse pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a zonelor acvatice.
AUGMENT Tehnic - se ocupa cu comercializarea de tubulatura flexibila industriala.
AUGMENT Construct - se ocupa cu distributia sistemelor de hidroizalatii pe baza de membrana din cauciuc EPDM - Firestone Buiding Products.
AUGMENT Construct a dezvoltat un parteneriat strans cu Firestone Building Products in scopul de a va oferi un plus de valoare. Echipa de 7 persoane, care au participat la seminarii de instruire organizate de Firestone si in urma experientei dobandite, este acum in masura sa raspunda prompt si sigur tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Tehnicienii AUGMENT va stau la dispozitie pentru:
- calculatii
- proiectari
- consiliere
- asistenta tehnica pe santier

De asemenea,  firma AUGMENT este avizata sa acorde instruire echipelor dumneavoastra de aplicatori in conformitate cu standardele Firestone privind calitatea instalarii.
Colaborarile pe care AUGMENT le are cu firme din Romania  permit ca AUGMENTsa va ofere inclusiv solutii de inalta calitate pentru executia lucrarii.

Stocurile pe care AUGMENT le-a constituit  permite sa faca livrarea in 24 ore, oriunde in Romania.
Intr-o piata cu o dinamica accelerata, asa cum este piata din Romania, unde exigentele beneficiarilor sunt in crestere, AUGMENT  ofera calitate de top la preturi competitive.
Sistemul de hidroizolatii pe baza de membrana EPDM este cel mai folosit in SUA si a ajuns sa fie foarte popular si in Europa datorita costurilor globale reduse raportat la durata de viata. Rezistenta deosebita a materialului atunci cand este expus la conditii extreme duce la sporirea popularitatii lui si a solicitarilor din partea beneficiarilor. Firma AUGMENT este  capabila sa raspunda tuturor solicitarilor si in Romania la acelasi nivel calitativ la care sistemul si-a castigat reputatia in lume.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!