ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems

We open door to business

ASSA ABLOY Entrance Systems

Bucuresti, jud. Bucuresti


Relatii clienti:

Despre ASSA ABLOY Entrance Systems

Bine ati venit la ASSA ABLOY Entrance Systems in Romania

ASSA ABLOY Entrance Systems este cel mai complet furnizor de sisteme automate de intrare. Cu o abordare holistica, integrata a fluxului de oameni, bunuri si vehicule, noi cream solutii pentru intrari automatizate sigure, convenabile si solide - cu cel mai bun echilibru intre cost, calitate si performanta pe intreaga perioada de exploatare.

 

Competente comune, solutii totale

Marcile noastre bine-cunoscute sunt lideri de piata in domeniile lor de zeci de ani, toate cu un istoric solid de solutii demonstrate. Produsele acestora de o inalta calitate si know-how-ul extraordinar, sunt acum unite in oferta noastra completa, furnizand toate tipurile de solutii de intrare pentru zona de acces, interiorul si zona logistica a cladirii dumneavoastra. Programele noastre extinse de mentenanta si serviciile de modernizare vizeaza toate tipurile de usi normale si industriale, precum si sistemele de andocare, indiferent de marca. Echipele noastre de specialisti bine instruiti va stau la dispozitie.

 

ASSA ABLOY Entrance Systems are o oferta completa pentru zona de acces, interiorul si zona logistica a cladirii dumneavoastra. Cuprinzand usi rapide si sectionale, sisteme de andocare si sisteme automate de intrare, aceasta mai include si serviciile necesare pentru a le pastra eficiente si functionale.

 

In unele zone, nu este suficienta o simpla usa. Solutiile noastre pentru usi rapide de Inalta performanta raspund nevoilor dumneavoastra speciale, asigurand o durata mare de functionare si o excelenta fiabilitate, intr-un raport perfect de viteza, siguranta, igiena si eficienta energetica.

Intrarile industriale reprezinta mult mai mult decat usi care se deschid si se Inchid. Solutiile noastre pentru usi industriale si sisteme de andocare sunt concepute pentru a mentine activitatea, directionand-o sau protejand-o, permitand marfurilor sa intre sau sa iasa.

Oamenii sunt inima unei cladiri, iar modul In care ies, intra si se deplaseaza In interiorul acesteia este foarte important pentru modul In care o percep. Solutiile noastre pentru usi automate va permit sa influentati experienta, combinand siguranta si securitatea cu confortul si comoditatea.

Usile verticale de hangar tip Megadoor, ofera numeroase avantaje, toate cu scopul de a le face mai eficiente si mai productive. Organizatia noastra este Intotdeauna gata sa va sustina - de la proiectarea initiala si de la constructie, apoi de-a lungul intregii durate de viata a usii.

 

 

ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Documentații tehnice

    Servicii Assa Abloy Entrance Systems
    Catalog, brosura
    12 p | EN
     1 - 1 din 1 documentatii
    5 game de produse înscrise
2 game de servicii înscrise