ARTESANO
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ARTESANO

ARTESANO produce placute decorative de ciment folosind tehnici consacrate in domeniu vechi sau noi si materiale de cea mai bună calitate.

Suntem tineri pe piata, dar vechi in pasiunea noastra pentru finisaje deosebite. Fiecare dintre membrii echipei Artesano are istoria sa personală in lucrul cu cimentul si pigmentii. Uniti de această pasiune comuna, ne-am decis sa producem placutele din ciment si sa le popularizam, ca pe o alternativa atat elegantăa deosebita si nonconformistă la banala gresie sau faianta sau chiar a pietrei naturale. Placutele sunt produse in atelierul nostru din Bucuresti, folosind tehnici consacrate in domeniu vechi sau noi si materiale de cea mai buna calitate.

 

 

Echipa


La un capat al presei hidraulice se afla Florin Toma, unul dintre cei mai experimentati artizani din Romania in domeniu, avand în spate o activitate de 8 ani. Daca ati admirat aceste placi de pavaj prin terasele sau cafenelele din centrul vechi al Bucurestiului, cel mai probabil sunt facute de el.

Florin coordonează procesul de productie de la intrarea in atelier a sacilor cu materie prima si pana la plecarea placutelor spre client. La celalalt capăt al presei este alt Florin, dar Ungureanu, de asemenea artizan cu experienta in manufactura de placute decorative din ciment, care pe langa productia propriu-zisa, are in grija si echipamentele. Undeva într-un birou sau la presa cand are loc, e Madalina Baciu. Ea se ocupa de partea de logistică si aprovizionare, preluare si procesare de comenzi, promovare si marketing. Suntem nerabdatori sa ne demonstram superputerile insoțindu-va in proiectul dumneavoastra de amenajare indiferent de natura lui si va stam cu drag la dispozitie daca aveti nevoie de consiliere in alegerea unui model.