Contact

Sediu principal: Onesti/Bacau  |  Statutul comercial: Proiectant

Firma ARH IN MOD, infiintata in 1995 are ca profil de activitate arhitectura, fiind specializata in proiectare de constructii civile, locuinte individuale - vile, case de vacanta - spatii comerciale si sedii de firma. Suprafetele desfasurate ale constructiilor variaza intre 30 si 2.500 mp.

Firma ARH IN MOD lucreaza alaturi de o echipa de colaboratori in domeniile: instalatii electrice, sanitare, incalzire si ingineri structuristi care pot realiza structuri deosebite.
Fiind in permanenta in pas cu cerintele economiei de piata pentru a putea face fata concurentei, firma a ajuns in scurt timp la un nivel la care este in masura sa ofere un proiect complet (arhitectura, structura, instalatii) sau doar partea de arhitectura.

Pe langa activitatea principala de proiectare firma ofera servicii de consultanta in probleme de finisaje, design si mobilier conform conceptului general de locuinta ca investitie foarte mare pentru un beneficiar, uneori unica. Din acest motiv se acorda si consultanta prealabila pentru achizitionarea suprafetelor de teren, parcuri si gradini.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!