Sediul principal: Ploiesti/Prahova  |  Statutul comercial: Distribuitor, Antreprenor

Compania ARFOC TEHNO A fost infintata in anul 2015 cu o configurare bazata pe o calificare specializata la nivel de actionariat si administrator al companiei.

Intr-o ordine fireasca in dezvoltarea unui proiect bazat pe seriozitate si professionalism, prioritatea actionariatului companiei a fost scolarizarea personalului si asigurarea unei baze logistice cu scule si dispositive conforme cu tipul serviciilor oferite de companie.

 

Serviciile au fost configurate la modul in care compania sa poata sustine activitati specifice si complete pentru beneficiarii care doresc o garantie pe termen lung din prima etapa: de consultant, vanzare si montaj, pana la etapa finala de receptie si mentenanta post vanzare.

 

Pentru o buna informare echipa ARFOC TEHNO ofera posibilitatea deplasarii in locatia beneficiarului, a unui specialist care constata, evalueaza si recomanda in prima faza.

 

In urma acestor evaluari se intocmeste oferta in baza careia sunt detaliate aspectele tehnice, procedurale si comerciale ale lucrarilor sau serviciilor solicitate de beneficiar.

 

Compania ARFOC TEHNO in baza autorizatiilor si parteneriatelor specializate are competenta sa ofere urmatoarele servicii:

- Verificare/curatare cosuri de fum

- Verificare/curatare seminee/centrale termice

- Verificare/curatare hote profesionale/cuptoare pizza

- Verificare/curatare coloane ventilatie/instalatii de aport de aer proaspat si exclude aer viciat

- Vanzari: Cosuri de fum: Ceramice/ Inox

                  Focare seminee

- Montaj cosuri de fum, seminee

 

Compania ARFOC TEHNO este preocupata in exclusivitate in dezvoltarea proiectelor in care sunt folosite doar materiale certificate insotite de documente care atesta clasa de performanta. Pentru a garanta aceste servicii, parteneriatele cu firmele consacrate si scolarizarea personalului in cadrul Asociatiei Costructorilor de Cosuri de Fum si Seminee ASFOCH fundamenteaza si confirma punctual nivelul de performanta in fata beneficiarului.

 

Parteneriate:

- Distribuitor autorizat TONA  Germania

- Distribuitor autorizat SCHIEDEL Germania

- Distribuitor autorizat LEIER Austria

- Distribuitor autorizat Seminee Expert

 

Personal calificat:

- Cosari autorizati

- Sobari autorizati

- Montatori autorizati cosuri de fum

- Montatori autorizati hote profesionale

- Montatori autorizati seminee

 

Cosuri de fum:

- TONA  www.tona.ro

- SCHIEDEL www.schiedel.ro

- LEIER www.leier.ro

 

Focare seminee

www.seminee-expert.ro

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!