poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ARCUL IRIS

ARCUL IRIS SRL este o societate infiintata in anul 2008, fiind prima societate din Romania specializata in pomparea de sapa de egalizare (autonivelanta) pe baza ciment. ARCUL IRIS SRL a aparut ca urmare a formarii societatii ARCUL IRIS SPANIA (RAINBOW MEGAHORMIGON SL) infiintata in luna mai 2005 de catre fratii Cibu Nicolae si Fleser Petru, fiind in prezent acceptata si consolidata de catre societatea ARCUL IRIS SPANIA, lider in acest sector pentru metri executati de sapa autonivelanta (450.000 mp).

 

Dupa ce au vazut ca in afara Romaniei acest sistem de sapa autonivelanta functioneaza, au hotarit sa-l implementeze in Romania. Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

In prezent numaram doua echipe de lucru, una pentru turnare sapa autonivelanta si una pentru turnare sapa traditionala semiuscata acoperind intreg teritoriul national, zona noastra cu cea mai mare actionare fiind Transilvania. Lucram cu societati de inalt nivel national: Lafarge, Holchim etc.

 

ARCUL IRIS este prima societate din Romania in pomparea sapelor mecanizate, semiuscate, autonivelanta. Asadar in anul 2011 numarul total de metri/p executati au fost 60000mp.

 

ARCUL IRIS isi desfasoara activitatea in prezent in tot teritoriul national. Arcul Iris este unica societate omologata si certificata de GRUPUL LAFARGE. Santiere executate national si international 2011 in colaborare cu societatea RAINBOW MEGAHORMIGON S.R.L. De mare importanta a fost in SPANIA cel mai mare HOSPITAL din comunitatea din Madrid Mostoles de aproximativ 50000mp.

In Romania s-au executat lucrari la Rosia Montana Gold Corporation, Flowtex technology, Cetatea Aba Iulia, Episcopia Greco Catolica Alba.

 

Pentru exemplificarea serviciilor, aveti mai jos prezentarea serviciilor:

Documentații tehnice

    Scule si echipamente prelucrare beton
    Catalog, brosura
    28 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii