poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

AQUAZONE

Aquazone este o companie ce se adreseaza tuturor proprietarilor de piscine, saune, jacuzzi, spa-uri; constructorilor in domeniu, dar si celor care isi planifica asemenea achizitii. Fie ca este vorba despre echipamente, solutii complete, tratamente sau alte accesorii, compania noastra este locul unde le gasesti pe toate. Sunt cateva motive bine intemeiate ce ar trebui sa va faca sa alegeti sa va faceti cumparaturile de la noi:

Toate produsele comercializate de compania noastra sunt originale, noi, contin garantia oferita de producator si sunt conform standardelor Uniunii Europene. Va felicitam ca ne-ati ales pentru ca noi stim deja ca ati facut cea mai buna alegere pentru piscina dumneavoastra! Suntem o echipa serioasa de specialisti care are ca obiectiv principal oferirea unor produse si servicii de calitate, care se potrivesc cel mai bine scopurilor dumneavostra. Dispunem de o gama variata si completa de produse ale majoritatii brandurilor importante ce activeaza in Romania.

 

Tratatea reprezinta un aspect extrem de important atunci cand ne referim la piscinele private, publice sau la centre Spa. Va punem la dispozitie o gama larga de produse de curatare, tratare si intretinere a apei. Tratarea apei din piscina trebuie sa fie la indemana oricui pentru a obtine o apa cristalina, iar dumneavoastra sa fiti multumiti si fericiti! Nu oferim doar produse, ci si servicii de calitate!

 

Tratamente apa piscina

Pe langa experienta noastra, va punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de produse pentru tratarea apei din piscina: granule, pastile, prafuri sausubstante lichide, produse pentru dezinfectia apei, de reglare a pH-ului, de automatizare, tratamente speciale.