poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

AQUA AZUR

Constructia de piscine, rezidentiale si publice, a devenit multumita proiectelor derulate activitatea de baza a firmei noastre incepand cu anul 2007, iar experienta acumulata datorita portofoliului de lucrari realizate a condus AQUA AZUR catre diversificarea activitatii firmei noastre in domeniul DISTRIBUTIEI DE ECHIPAMENTE PROFESIONALE pentru PISCINE PUBLICE SI REZIDENTIALE!

 

Multumim in acest sens colaboratorilor AQUA AZUR: Astral Pool - SPANIA, CTX - SPANIA, KRIPSOL - SPANIA, BSR - GERMANIA, BSV SPANIA, ROSA GRES, FIXCER - SPANIA, POLIN si PINA - TURCIA! 

 

In prezent, AQUA AZUR este reprezentant exclusiv pentru Romania al producatorului spaniol de echipamente profesionale pentru piscine KRIPSOL - www.kripsol.com.es/division-piscinas - a carei experienta inglobeaza peste 20 de ani de activitate in domeniu si export in peste 50 de tari ale lumii.

 

Oferim toata gama de echipamente si materiale profesionale pentru PISCINE PUBLICE, AQUA PARCURI, PISCINE REZIDENTIALE cu livrari pe tot teritoriul tarii in regim de preturi distributie producator! Disponibilitate pe stoc a produselor!

 

Oferim consultanta configurare proiecte instalatii filtrare si recirculare apa piscine comerciale si aqua parcuri pentru clientii nostri, precum si firme sau institutii de proiectare si arhitectura si investitorilor in domeniul piscinelor publice si a aqua parcurilor! 

 

Firma noastra ofera solutii complete de tratare a apei incluzind si toate produsele de tratare a apei , produse certificate de Ministerul Sanatatii.

In primavara anului 2011 firma noastra a deschis magazinul Pool Concept, situat in Constanta, Bd Aurel Vlaicu, nr 144, magazin ce va pune la dispozitie intreaga gama de echipamente pentru piscine si consumabile piscine si SPA .

 

De asemenea in cadrul magazinului, dar si telefonic la numerele de telefon indicate la contacte, gasiti consiliere specializata si gratuita in legatura cu toate problemele legate de buna functionare a piscine dvs si consultanta in vederea achizitionarii produselor ce va intereseaza.

 

Activitatea noastra se desfasoara in conditiile permanentei preocupari pentru calitate, individualizarea proiectelor prin design particularizat, ultimele noutati in domeniu precum si maximizarea satisfactiei finale a clientilor nostri. In prezent compania se afla in procesul de implementare a sistemului de management al calitatii ISO 9001.

 

Straduinta Echipei AQUA AZUR SRL vizeaza excelenta profesionistilor, bucuria lucrului bine facut si zambetul clientului multumit.

 

Cu stima,

ECHIPA AQUA AZUR SRL