poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Antonio GUERRASIO

Societatea Antonio GUERRASIO SrL are experienta de peste 50 de ani in constructii metalice si prelucrarea profilelor si tablelor de otel, aluminiu si alte metale.
Inceputul a fost reprezentat de continuarea unei traditii mestesugaresti de familie, cu un atelier de constructii metalice care s-a reprofilat in timp pe constructia de ferestre si usi metalice.

Dezvoltarea sistemelor de profile pentru ghips carton si plafoane modulare au reprezentat oportunitatea care, in anii 1980, a redefinit profilul de activitate a societatii.
Prin experienta acumulata si prin crearea unui compartiment propriu de cercetare-dezvoltare, Antonio GUERRASIO SrL a devenit prima societate din sudul Italiei si printre primele din Italia, care a fost capabila sa proiecteze si sa produca componente metalice usoare pentru sisteme de constructii cu ghips carton si plafoane false modulare.
Cercetarea si inovarea continua, au permis societatii sa dezvolte produse si sisteme de montaj care se preteaza la utilizare in domeniul NAVAL fiind certificate de RINA (Registrul Naval Italian), respectiv sisteme utilizabile in zone seismice.

Calitatea produselor Antonio GUERRASIO SrL a permis crearea de relatii comerciale cu parteneri strategici, in special pe pietele extraeuropene cele care utilizeaza sisteme si tehnologii de constructii specifice Nord Americane.

Obiectivul societatii Antonio GUERRASIO SrL consta in asigurarea produselor si solutiilor tehnice care sa permita beneficiarilor sa-si materializeze proiectele la calitatea dorita, indiferent ca se utilizeaza produse standard sau la solicitarea clientului, cu cheltuieli cat mai reduse de montaj si respectand normele impuse in domeniu.

Produsele Antonio GUERRASIO SrL au o gama larga de utilizare in constructii: aeroporturi, mall-uri, hoteluri, muzee, scoli, spitale, sali de sport, cladiri de birouri, hale industriale, biserici, etc., precum si in constructii navale, in special vase de croaziera.

Gama de produse cuprinde:
- profile metalice usoare pentru ghips carton si similare
- profile metalice speciale pentru realizarea scheletelor structurale curbe - VERTEBRA® si FIX-ONE®
- profile metalice pentru sustinerea de tavane false casetate
- panouri metalice pentru tavane si fatade ventilate.
- lamele pentru tavane false, parasolare (brise soleil) si fatade ventilate
- tavane tip grilaj (open cell)
- sisteme structurale pentru protectie la foc (sistem PH®)
- sisteme structurale pentru montaj de usi culisante - sistem KLIK®
- sisteme structurale HACCP - tavane false speciale pentru salile sterile sau spatii care trebuie sa respecte normele CE referitoare la igiena produselor alimentare.