poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ALSAFIX

Grupul Alsafix - specializat in fixare profesionala - si-a inceput activitatea in 1994 in Franta, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata distributiei de sisteme de fixare.
Ca o dezvoltare fireasca, din 2006 Grupul Alsafix este prezent in Romania, iar din 2007 in Spania.

ALSAFIX vine in intampinarea cerintelor si problemelor constructorilor autohtoni cu solutii operative in conditiile perioadei dificile pe care economia mondiala o traverseaza. Avand 15 ani de experienta in domeniul sistemelor de fixare, prezenta si in Romania din 2006, ALSAFIX este astazi recunoscuta in intreaga lume, pentru rapiditatea cu care raspunde solicitarilor si competenta sa, ca una din cele mai performante societati in domeniu.
ALSAFIX prezinta sisteme revolutionare pentru constructorii din Romania cum ar fi: fixarea in otel sau beton prin impuscarea cuielor, legarea barelor de armatura in numai 1 secunda fara risipa de sarma, compresor de numai 25 kg capabil sa furnizeze o presiune de 34 bari, fixarea placilor de OSB sau a termoizolatiei exterioare cu agrafe de pana la 150 mm, masini de batut cuie in beton sau otel autonome, ce nu depind de compresor sau sursa electrica, fixarea in timp record a placilor de gips-carton cu ajutorul unei masini de insurubat cu suruburi in banda, etc

Pe langa aceste sisteme ALSAFIX pune la dispozitia clientilor sai servicii de calitate, cum ar fi: service in garantie si postgarantie, consultanta, livrare la destinatie, promovarea colaboratorilor prin materiale personalizate, prezentare atractiva si utila, flexibilitate in tratarea dorintelor clientilor.

Societatea acorda, celor care opteaza pentru solutiile prezentate, increderea ca articolele achizitionate reprezinta un succes. Acest lucru este realizat prin prezentari si demonstratii in spatii si locuri unde produsele ALSAFIX sunt utilizate (santiere, ateliere, etc).

Toti cei interesati pot contacta firma ALSAFIX accesand adresa www.alsafix.ro sau prin e-mail: office@alsafix.ro.

 

Pentru a simplifica procesul de cautare a celor interesati, Alsafix a creat site-uri specializate in fixare. Acestea cuprind principalele gamele de produse comercializate: www.masinidebatutcuie.ro; www.conectorilemn.ro; www.suruburi-autoforante.ro; www.ancorechimice.ro; www.fixarebeton.ro; www.sculepanasonic.ro; www.discuribeton.ro; www.capsatoarelemn.ro