poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre ALMIG ROMANIA

ALMIG este unicul distribuitor in Romania al producatorului geman de echipamente pentru producerea si tratarea aerului comprimat, ALMIG KOMPRESSOREN GmbH.
Respectand traditia inceputa in anul 1923 privind asigurarea calitatii germane prin imbunatatirea continua a produselor, ALMIG Kompressoren GmbH (Auto Luft Made In Germany) isi asigura respectul si aprecierea clientilor prin oferirea unei game largi de produse care respecta standardele internationale de management al calitatii si mediului: ISO 9001:2001 si ISO 14001:2005.

ALMIG
 este si unicul reprezentant autorizat J.P. SAUER & SOHN Maschinenbau GmbH in Romania in sectorul industrie, in ceea ce priveste comercializarea compresoarelor cu piston de inalta si medie presiune. Modelul si constructia compresoarele SAUER pentru presiuni de pana la 420 bar (in perspectiva pana la 500 bar) sunt ideale pentru a fi folosite in industrie, avand o putere deasupra mediei si etalandu-si capacitatile chiar si in cele mai solicitante aplicatii.

Firma ALMIG ofera spre vanzare una dintre cele mai largi palete de produse de pe piata aerului comprimat: compresoare cu surub, compresoare cu piston (de joasa presiune, medie presiune si inalta presiune), multiplicatoare de presiune, motocompresoare, turbocompresoare, compresoare cu regulator de turatie, suflante, rezervoare pentru aer comprimat, recuperatoare de energie pentru producerea apei calde, scule pneumatice, instalatii complete pentru tratarea aerului comprimat si asigurarea managementului condensului, dispozitive de monitorizare si control al instalatiilor de aer comprimat.

ALMIG
se concentreaza in mod constant pe cresterea satisfactiei colaboratorilor prin asigurarea unor servicii de calitate. Pentru garantarea reusitei, ne aflam intr-un proces continuu de invatare si depunem toate eforturile pentru a satisface intotdeauna solicitarile unicat ale clientilor, oferind solutii individualizate, in functie de necesitati.
Societatea noastra nu ofera doar instalatii complete de producere si tratare a aerului comprimat, ci asigura si consultanta de specialitate, indrumare tehnica gratuita, proiectare, antreprize, predare la cheie, service propriu cu accesibilitate in 24 ore in orice punct al tarii, masurarea calitatii si cantitatii aerului comprimat, elaborare de studii pentru pierderi, posibilitati de plata favorabile, reconstructie de retele de aer comprimat, service - inclusiv la alte marci de compresoare. Societatea noastra va asigura service in cel mai scurt timp posibil printr-o vasta retea de reprezentanti service situati in Baia Mare, Turda, Miercurea Ciuc, Brasov, Pascani, Galati, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Hunedoara, Turnu Severin!

Ceea ce noi va oferim nu este doar aer comprimat, noi va oferim ''aer comprimat inteligent''.