Sediu principal: Popesti Leordeni/Ilfov  |  Statutul comercial: Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
BRAMAL LIGHT
8 produse
Sediul principal: Cluj-Napoca
ELBA
9 produse
Sediu principal ELBA: Timisoara
SEMMELROCK STEIN+DESIGN
5 produse
Sediu principal: Bolintin Vale
SMART INSTAL
4 produse
Sediul principal: Deva
ALMA LUX LIGHTING este o societate consacrata in domeniul electricitatii si iluminarii peofesionale, specializata in productia corpurilor de iluminat, aparatelor tehnice de iluminat si echipamentelor pentru instalatii electrice.

Brand-ul ALMA LUX LIGHTING este asociat produselor care solutioneaza exigentele iluminatului de tip comercial, industrial, rezidential, arhitectural, sportiv, exterior, stradal, produse care, in exploatare isi mentin performantele pe termen lung si eficientizeaza consumul de energie electrica.

Corpurile si sistemele tehnice de iluminat, fabricate de ALMA LUX LIGHTING - solutii functionale, accesibile si economice din punct de vedere al consumului de energie electrica, sunt catalogate in piata de consum ca fiind printre acele produse la care nivelul ridicat de calitate este exprimat la pret corect.

ALMA LUX LIGHTING este catalizatorul relatiei dintre functionalitate si context, prin intermediul unei platforme comune de resurse si echipamente dedicate productiei, cercetarii, dezvoltarii si testarii. ALMA LUX LIGHTING asigura si partea de suport profesional la solutionarea problematicilor specifice fiecarui proiect, prin analizarea necesarului de aparatura electrica, dimensionarea si configurarea sistemelor de iluminat, realizarea calculului luminotehnic in amenajarile de anvergura, montaj, garantie si intretinere cu personal calificat. In acest mod, propria expertiza profesionala a societatii este pusa in slujba clientilor, spre beneficiul lor, deoarece ALMA LUX LIGHTING considera ca ''perceptia clientului contureaza imaginea companiei''.

ALMA LUX LIGHTING este plasata pe locul secund in industria nationala de profil si inregistreaza rezultate comerciale excelente pe piata europeana si asiatica.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!