poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ALGABETH SGI

S.C. ALGABETH SGI este o companie care activeaza in domeniul pietrei naturale, avand o bogata experienta (de peste 15 ani), comercializand o gama variata de materiale: marmura, granit, travertin, calcar, sist, onix, ardezie etc.

 

S.C. ALGABETH SGI dispune de fabrica de productie, depozit si showroom in Comuna Brazi, Sat Popesti, str. Parului, nr. 82, jud. Prahova (in apropierea Combinatului Petrochimic Brazi), inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1056/1997, avand un capital social de 2.082.720 RON.

 

   

 

S.C. ALGABETH SGI este membra a grupului de firme STONE GROUP INTERNATIONAL, cel mai mare grup de profil din Europa de Est.

Ca volum, S.C. ALGABETH SGI este cel mai mare importator de marmura si granit si vinde peste 80 tipuri de marmura si peste 100 tipuri de granit, care acopera intreaga varietate de nuante si culori.

 

Misiunea ALGABETH SGI este de a satisface nevoile clientilor prin a oferi servicii de calitate si de incredere in furnizarea, prelucrarea si punerea in opera a materialelor ca marmura sau granit.

Urmarim imbunatatirea performantelor si a calitatii serviciilor oferite, depasind asteptarile clientilor si impunand noi standarde.

 

Ne adresam:

  • - proiectelor mari, constructii civile si industriale (imobile de birouri, ansambluri rezidentiale, hoteluri, piete publice, pasaje)
  • - colaboratorilor - ateliere de piatra din toata tara care achizitioneaza materie prima bruta (lastre, placaje), cat si produse semifinite (debitate la dimensiuni)
    • - constructorilor si antrepenorilor
    • - persoanelor fizice (vile,case particulare)
    • - arhitectilor, designerilor, proiectantilor
    • - firmelor de montaj piatra naturala

 

Acordurile comerciale incheiate de catre S.C. ALGABETH SGI cu partenerii nostri externi din tarile cu traditie in exploatarea si comercializarea rocilor naturale (ex.: Grecia, Italia, Brazilia, Egipt, India, China, Turcia, Spania etc.) ne permit sa asiguram cel mai bun raport calitate-pret, pentru materialele comercializate, putand satisface pana la cele mai variate gusturi.