poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

AIRFLEX

Airflex SRL este prima companie producatoare de folie cu bule si derivate din Romania ce foloseste echipamente de origine UE.
Tehnologia, echipa tanara si calificata, controlul proceselor, angajamentul fata de calitate si abordarea fata de partenerii nostri, au facut ca in mai putin de un an de la deschiderea din septembrie 2006 sa devenim principalul furnizor de folie cu bule si derivate din tara.

Produsa de Airflex la fabrica din Chitila-Ilfov, Isolair Thermo este singura izolatie reflectiva cu dublu strat de folie cu bule produsa in Romania. Procesul de fabricatie, utilajele si materiile prime folosite sunt de provenienta europeana si verificate constant, astfel ca Isolair Thermo este un produs de izolatie identic cu cele mai vandute izolatii reflective din SUA si Europa. Intreaga companie este angajata in asigurarea si pastrarea standardelor de calitate ale produselor si serviciilor noastre, toate procesele sunt operate sub cerintele sistemului de management al calitatii certificat ISO 9001:2008, produsele sunt supuse continuu verificarilor de laborator, asistenta tehnica la montaj fiind gratuita.
Si pe viitor vom continua sa ne dedicam cercetarii, dezvoltarii si producerii de solutii care sa aduca reduceri de consum energetic, sa nu afecteze mediul inconjurator, sa fie sigure si usor de instalat.