Sediul principal: Bucuresti/București Sector 3  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ATREA
4 produse
Birou Bucuresti: Bucuresti
JULIEN EXPERT
50 produse
Sediu principal: Bucuresti
MAXXXCOMFORT
3 produse
Sediu principal: Oradea
SOLDEC
11 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
AERECO - Sisteme Higroreglabile de Ventilatie Rezidentiala

In 1984, Aereco SA France punea bazele primului sistem higroreglabil de ventilatie destinat spatiilor rezidentiale.

Avand permanent ca motivatie a activitatii calitatea excelenta a produselor si grija fata de cerintele clientilor sai, Aereco investeste constant in cercetare pentru gasirea de solutii inovatoare care sa contribuie la efortul general de eficientizare energetica a cladirilor rezidentiale.

Simplitatea constructiva, usurinta implementarii, eficienta si fiabilitatea produselor higroreglabile: sunt calitati probate in practica ultimilor 26 de ani gratie carora Aereco poate oferi solutii de ventilatie adaptate specificului fiecarui proiect rezidential.
Cu o putere actuala de productie de 2 milioane de unitati anual (grile, ventilatoare, accesorii), Aereco se poate mandri in prezent cu implementarea sistemului higroreglabil de ventilatie in 3 milioane de locuinte din tari precum Franta, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Romania, China, Japonia.

Sistemele Higroreglabile de Ventilatie Aereco asigura un ritm de improspatare al aerului din spatiile rezidentiale reactionand in mod automat si permanent, evitand supraventilarea sau lipsa ventilatiei.

Grilele higroreglabile, fie ca sunt destinate aportului de aer proaspat sau evacuarii aerului viciat, fie ca sunt destinate montarii pe tamplarii termoizolante sau murale, se deschid / inchid singure functie de modificarile nivelului umiditatii relative a aerului din zona in care sunt montate.
Ventilatoarele Aereco, atunci cand se implementeaza un sistem higroreglabil cu extractie mecanica a aerului viciat, au motorul in comutatie electronica: sunt silentioase si slab consumatoare de energie electrica deoarece motorul isi ajusteaza singur turatia functie de deschiderea grilelor prin care aspira.

In concluzie, luand ca factor de reactie nivelul umiditatii relative (indicator expresiv al poluarii interioare) a aerului dintr-un spatiu rezidential, Aereco ofera solutii de a ventila atat cat trebuie, acolo unde trebuie si atunci cand trebuie, resusind astfel sa reduca cu pana la 50% pierderile de energie termica ce s-ar inregistra daca ventilatia nu ar fi strict controlata.

Filiala din Romania, Aereco Ventilatie SRL, a fost infiintata in Septembrie 2005, evolutia si promovarea sistemelor higroreglabile cunoscand de atunci o evolutie constant ascendenta.
Produse AERECO VENTILATIE (2)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
devis - 24 Jul 2015, 11:31 (post nou)
Raspuns solutie
Am gasit un site cu preturi foarte bune la aparatele de aer conditionat si nu prea stiu ce marca sa aleg. Am impresia ca aici am gasit aparate de aer conditionat de toate marcile. Care sa fie mai buna?
Raspunde
Zaun Implement - 17 Oct 2013, 13:41 (post nou)
Raspuns solutie
Gradul de umiditate din casa mea este mare si nu pot gasi cauza, aceste grile credeti ca ar ajuta?
Raspunde
zaun - 07 Oct 2013, 13:30 (post nou)
Raspuns solutie
A montat cineva grile de ventilatie higroreglabile?
Raspunde