ADRIAN SISTEM Glassware

ADRIAN SISTEM Glassware

B-dul. Theodor Pallady nr. 47D, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

Despre ADRIAN SISTEM Glassware

S-a înfiinţat în anul 1992 ca firma de producţie pentru sticlărie de laborator si decorativă, utilizând tehnologia de suflare la arzător a tuburilor din sticlă borosilicat (definită de standardul ISO 3585). Produsele oferite de societate sunt de un înalt nivel tehnic si calitativ. La ora actuala se produc peste 1500 de sortimente de sticlărie de laborator, care îşi găsesc utilizare într-o multitudine de domenii: cercetare, învățământ, industrie, agricultura, sănătate etc.

 

Adrian Sistem Glassware detine certificatele de calitate ISO 9001 si OHSAS 18001, reînnoite la zi.

 

Peste 1500 de sortimente de sticlărie de laborator si alte sute de sortimente de sticlărie decorativă.

 

Putem produce sticlarie de laborator sau decorativa conform specificațiilor dvs. Custom.

 

Sticlărie de laborator

Compania noastră produce sticlărie de laborator din tuburi borosilicat importate din Germania (SCHOTT) sau Cehia (KAVALIERGLASS). Experiența sticlarilor noștri depășește cei 25 ani ai companiei, deoarece aceștia lucreaza in acest domeniu de peste 35 de ani. Experiența companiei in productia de sticlarie de laborator de complexitate medie si mare este cea mai mare din România, lucru pus la dispoziția companiilor autohtone si externe.Experiența noastră si calitatea lucrărilor ne-a permis sa lucram cu cele mai importante firme europene de aparatură specială de laborator si de sticlarie custom din tari ca: Germania, Italia, Franta, Suedia si Austria.

 

Sticlărie decorativă

Adrian Sistem Glassware a produs încă de la începuturi și sticlărie decorativă și funcțională folosind aceeași tehnologie de suflare a tuburilor borosilicat. Această ramură a producției necesită un talent și un simț artistic deosebit, pe care sticlarii noștri le dețin alături de precizia dezvoltată lucrând sticlăria de laborator.

Talentul, fantezia și recunoașterea internațională a design-urilor fabuloase din sticlă borosilicat lucrată manual a născut brand-ul internațional Gabriela Seres. Desigur Adrian Sistem Glassware produce și sticlărie decorativă la comandă conform specificațiilor și desenelor de execuție ale clienților.