poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre ACO

Cine suntem?

Numele nostru este sinonim cu sisteme de drenaj al apelor de suprafata. Produsele ACO se regasesc in nenumarate locuri din intreaga lume - la intersectii de trafic rutier, in aeroporturi si magazine. Suntem o companie care ofera solutii inteligente pentru constructii civile si industriale, tehnologia mediului, peisagistica si terenuri sportive. Avem radacini Nord Europene si filiale puternice in lumea intreaga. Drept urmare, iubim apa si orizonturile larg deschise.

 

ACO in lume

In prezent, Grupul ACO are subsidiare independente in 40 de tari de pe 4 continente si fabrici in 12 tari, inclusiv in Australia si SUA.

 

Cu ce ne ocupam?

Dezvoltam, producem si comercializam produse si sisteme de cea mai buna calitate. Procesam beton cu polimeri, otel inoxidabil, plastic, fonta si beton armat.

 

Protectie, design, drenaj

In multe zone sensibile care ne afecteaza viata, sistemele ACO aduc o importanta contributie la protejarea mediului, la crearea si mentinerea infrastructurii si asigura desfasurarea in siguranta a activitatilor industriale, comerciale si de transport.

 

Protectie si igiena

Noi sustinem mentinerea sigurantei si a igienei in spitale, bucatarii industriale si in cadrul facilitatilor de productie, prin intermediul sistemelor de drenaj rapid si eficient al cladirilor. Statiile de pompare asigura protectie eficienta impotriva inundatiilor si a problemelor legate de canalizare. Rigolele din otel inoxidabil reprezinta si o contributie importanta la protectia impotriva incendiilor, deoarece previn raspandirea focului prin podea.

 

Cum lucram?

Noi facem fata provocarilor printr-o forta deosebita: angajamentul, interesul fata de client si optimismul. Succesul nostru demonstreaza ca urmam strategia corecta.

 

Informatii despre produse

Produsele ACO sunt specificate de arhitecti si ingineri, sunt vandute de catre dealeri demateriale de constructii si sunt utilizate de lucratori, care au nevoie de informatii tehnice. Raspunsul nostru in acest sens este ca dispunem de o echipa de vanzari excelent instruita si o gama larga de informatii si instructiuni de utilizare tiparite si in format digital.

 

ACO - un brand puternic

Valoarea brand-ului nostru este dificil de evaluat in termeni monetari, insa valoarea sa pentru activitatile noastre de marketing este evidenta in fiecare zi. Noi ne intarim brand-ul printr-un design standard al corporatiei, prin calitatea produselor noastre, prin comportamentul nostru competitiv corect si prin comunicarea si relatiile publice sustinute.