ABM CONSTRUCT

ABM CONSTRUCT

Str. Calea Bucuresti nr. 250B, Targu-Jiu, jud. Gorj

ABM CONSTRUCT

ABM CONSTRUCT este o companie axata pe importul si distributia de produse destinate tamplariei din PVC si lemn.  

 

Distribuim pe intreg teritoriul Romaniei sistemele de feronerie ROMB, import Polonia.  Avem, de asemenea, in gama de produse, toate suruburile necesare tamplariei (suruburi montaj, suruburi cu varf ascutit - pentru feronerie, suruburi autoforante - pentru armatura), clindri dubli pentru usa, cilindri cu actionare interioara, broaste, manere din aluminiu pentru ferestre si usi (import Polonia), sisteme complete pentru insecte, balamale 3d, spuma poliuretanica, panel PVC si alte accesorii tamplarie. Un produs nou este sistemul TAKT pentru actionare mecanica la distanta a ferestrelor aflate la inaltime.

 

Oferind mereu produse de buna calitate la un pret corect, firma s-a facut repede remarcata nu doar prin oferta cu care s-a adresat producatorilor de ferestre si usi din PVC, ci si prin promptitudine, mentinerea indelungata a pretului, respectul pentru cuvantul dat si grija pentru nevoile clientilor. Orientarea spre client si constanta in politica de pret au fost cheia succesului.

 

De-a lungul anilor, ABM CONSTRUCT a devenit o companie cu o buna reputatie, avand un comportament cat se poate de onest atat fata de clienti, cat si fata de furnizori. Seriozitatea, respectul fata de cuvantul dat, mentinerea indelungata a preturilor, promptitudinea in livrare sunt doar cateva din elementele ce au contribuit la perceptia pozitiva pe care o primim din piata.

 

Ne-am straduit sa imbunatatim toate ramurile activitatii: avem produse bune calitativ la preturi potrivite pentru cumparatorul roman, avem contracte pe termen indelungat cu partenerii externi, iar stocurile de marfa sunt intotdeauna bine dimensionate in raport cu cererea.

 

Un mare pas inainte a fost implementarea modulului ERP de managament economic al intreprinderii, partea vizibila pentru clienti a acestuia fiind modulul de vanzari on-line.  Clientii nostri pot plasa comenzi on-line, pot vizualiza un istoric al comenzilor. Interfata de lucru a acestui modul este facila si intuituiva, bucurandu-se de un real succes. In cel mai scurt timp, comenzile sunt procesate, sunt emise facturile iar marfa pleaca spre dumneavoastra cu camionul nostru sau cu ajutorul firmelor de curierat cu care avem contract.

 

Putem sa afirmam ca asiguram livrare pe tot teritoriul Romaniei in maximum 48 ore de la preluarea comenzii.

 

Promitem sa mentinem politica bunei caliti la preturi potrivite pentru Romania, precum si faptul ca vom aduce sortimente noi de produse.