ABATECH

ABATECH

Aleea Emil Botta, nr. 1, bl. M109, sc. A, ap. 4, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

Despre ABATECH

ABATECH este o societate privata cu capital integral romanesc avand in principal urmatoarele activitati: reprezentanta si distributie in baza unor indelungate colaborari cu firme de prestigiu din Europa si productie pentru produse din profile de aluminiu sau din otel.

 

Domeniile care constituie programul general de livrari sunt:

 

• Sisteme profesionale de fixare a placarii pentru fatade ventilate EUROFOX, sisteme specializate pentru diverse materiale de placare de tip ceramic (granit ceramic si orice sortimente compozite), HPL, ceramica-teracota, piatra naturala diverse sortimente, metalice (otel, aluminiu, aluminiu compozit, cupru, zinc etc), eternit si similar, sticla, mase plastice.

 

• Materiale de placare HPL TRESPA.

• Teracota ALPHATON si LONGOTON.

• Proiectare tehnologica pentru placarea fatadelor ventilate cu sisteme EUROFOX.

 

• Usi metalice de uz general si usi metalice antifoc EUROEDIL: usi cu 1 sau 2 canate pivotante sau glisante, porti de acces actionate manual sau electric, usi si obloane rulante.

 

• Tamplarie din profile din aluminiu cu si fara punte termica, vitrate si nevitrate ABAFORM: usi cu grile, usi si compartimentari WC (cabine sanitare), usi glisante, usi / porti cu plasa, panouri-obloane cu grile, panouri cu policarbonat, compartimentari interioare / pereti separatori, usi cu plumb (protectie radiologica), usi acces locuinte colective ( usi bloc), sas-uri acces etc.

 

• Echipamente de protectie si siguranta comercializate sub marca EUROFORT: usi antiefractie / antiglont; dulapuri metalice de siguranta; dulapuri si clasoare antifoc; casierii blindate si ferestre de casierie cu protectie antivandalism sau antiglont, cu si fara interfoane; sisteme de transfer, sertare de transfer, case de transfer, sasuri de transfer.

4 game de produse înscrise