Termoizolatii din polistiren expandat pentru termosisteme, fatade ventilate sau tencuite noi si reabilitate AUSTROTHERMTipurile de polistiren expandat ignifug Austrotherm EPS® AF80, Austrotherm EPS® AF-PLUS, Austrotherm EPS® AF70 de la Austrotherm , sunt produse dedicate termoizolarii fatadelor, indiferent ca este vorba de fatade ventilate sau de fatade tencuite. Peretii de exterior constituie un punct important in peisajul general, privind termoizolarea unei constructii, pentru a crea un microclimat interior confortabil, cu costuri reduse de energie.
Vezi mai multe detalii
Discuţiile 1 - 3 din 3 discuţii
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 1 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
BERE MIRCEA - 09 iul 2012, 09:37 (post nou)
Raspuns solutie
Se poate realiza fatada ventilata cu placi de OSB ori neaparat trebuie folosita placa de BETONYP? Orice placa se va folosi, se va finisa o placa osb de 10mm ar fi 55 lei placa, iar betonyp 128 lei placa. La 75mp e semnificativa diferena. Multumesc anticipat pentru ajutor.
BERE MIRCEA
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Redactia SpatiulConstruit.ro - 09 iul 2012, 10:16 (post nou)
Raspuns solutie
Explicatiile pe care ni le-ati dat sunt destul de putine si nu contin referinte despre: - tipul de suport pe care vreti sa montati aceasta fatada ventilata - care este structura de sustinere a fatadei (metal sau lemn) - unde apare OSB-ul sau placa de BETONYP in acest detaliu Asteptam specificatiile dvs.
Raspunde
Pe - 19 iul 2012, 09:34 (post nou)
Raspuns solutie
deci, fatada ventilata va fi aplicata pe peretele exterior a unei case de caramida tencuita, finisata. Suportul de prindere pe perete va fi de metal, profile ptr rigips. Pe acest suport de metal va fi prins mecanic placa de OSB ori de BETONYP care la randul ei va fi finisata. Din cele patru laturi ale casei pe doar doua e posibil de amenajat fatada, iar una dintre cele doua laturi nu are deasupra streasina, deoarece acoperisul casei e in doua ape, deci acea latura a fatadei ventilate nu va fi protejat de ploaie. In acest context pun din nou intrebarea OSB vs BETONYP?
Pe
Utilizator neinregistrat
Raspunde
oana - 19 iul 2012, 14:28 (post nou)
Raspuns solutie
Avand in vedere ca v-ati hotarat deja  sa folositi profile metalice pentru fixarea pe fatada, cred ca ar fi mai indicat sa utilizati placa pe baza de ciment BETONYP. Cateva specificatii: - Ar fi de dorit sa verificati daca profilele metalice (atentie! sunt pentru gips-carton) pot suporta greutatea in utilizare a placilor BETONYP, mai ales la incarcari de vant. - Este posibil ca utilizarea profilelor metalice sa conduca la aparitia unor punti termice nedorite in zona in care sunt montate. - Daca grosimea materialului termoizolant nu depaseste 10 cm, de ce nu utilizati termosistemul clasic cu tencuieli? Si placile de BETONYP au nevoie de finisaj. - Atentie mare la termoizolarea soclului si la imbinarea cu acoperisul. Gasiti mai multe detalii despre termoizolare in articolul Termosisteme si componente .
oana
★★★★★
Raspunde
relfy - 06 aug 2013, 16:14 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, ma gandesc sa fac un gard din structura metalica placat cu betonyp sau placocem , acum intrebarea mea care ar fi costuriile pe m2 si daca e de durata constructia , va multumesc
Raspunde
Luiceanu Paun - 02 mar 2014, 10:39 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua , in viitorul apropiat intentionez sa construiesc o casa pe structura de lemn , peretii fiind : osb interior de 0,8cm + polistiren de 10cm + osb exterior de 10cm , la exterior doresc termoizolatie de 10cm tot cu polistiren . Ce tip ; marca de polistiren este mai eficienta ? Multumesc anticipat pentru raspuns .
Raspunde
Porneste o discutie noua
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
Pardoseli pentru industria alimentara - Sikafloor®-PurCem®
"Stimate Domn, Asa cum am detaliat in articol, aceste sisteme de pardoseli industriale...
Sisteme de automatizare pentru controlul temperaturii, ventilatiei si aerului conditionat SIEMENS
Buna ziua, Va rugam sa ne lasati o adresa de e-mail pentru a va contacta in privat. Ne...
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
Covoare antiderapante exterior
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
electricitate
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cei mai activi utilizatori
 Amro
Amro
8 posturi in ultima luna
 
viomarmi22
2 posturi in ultima luna
 
Gruianu Florentin
2 posturi in ultima luna
 GHITA
GHITA
2 posturi in ultima luna
 
Marius Cristian
1 post in ultima luna
 
Sabina Baciu
1 post in ultima luna
 
adrian 2017
1 post in ultima luna
 
Jinca
1 post in ultima luna
 
Gigel Popovici
1 post in ultima luna
 
SimonaIonescu
1 post in ultima luna
 
Alex.
1 post in ultima luna
 
RobertD
1 post in ultima luna