Discuţiile 1 - 5 din 5 discuţii
  pagina urmatoarepagina urmatoare pagina anterioara Pagina din 1 pagina urmatoare ultima paginaultima pagina
Stelian
Raspuns solutie
Buna ziua , care este solutia cea mai buna pentru a repara 150 - 350 metri patrati de curte din beton , care are gauri si uzura conform foto atasate. Mentionam ca nu dorim inaltarea mai mult de 10 - 15 mm. Asteptam un raspuns, cu o solutie reala.
25 Sep 2012, 12:24
Cozma Cezar
Raspuns solutie
Sunt niste factori ce trebuiesc luati in considerare: 1. Suma de bani disponibila alocata pentru aceasta operatie. 2. Apele pluviale au o evacuare corecta de pe platforma? sunt contrapante sau portiuni unde stagneaza apa? 3. Platforma de beton are o fundatie corecta (un strat corespunzator de balast compactat/nisip)? Sunt zone dislocate care se misca? 4. Depinde ce se doreste: - o platforma impermeabila sau nu. 5. Natura pamantului pe care este asezata platforma de beton, din observatiile dumneavoastra: apa se absoarbe repede sau nu, este un pamant saturat, este un leoss etc.. Avand cateva raspunsuri la intrebarile de mai sus se poate formula o solutie.
27 Sep 2012, 13:45
Buna ziua, Daca mai este de actualitate problema cu betonul degradat din curte, gasiti solutia pe Logheaza-te sa vezi acest link Toate bune!
14 May 2015, 17:59
curcubeu
Raspuns solutie
Buna seara.Am si eu o problema cu un trotuar din beton care arata foarte rau.Va rog sa-mi dati o ''reteta'' pentru al repara. Se afla la intrarea in curte pana in fata usii de intrare a casei.Foarte multi bani nu doresc sa investesc(fiind o casa de vacanta).Intentionez sa fac o copertina, care v-a acoperi tot trotuarul si chiar depasi.Este inclinat spre exteriorul casei ;curtea este in panta panta.Nu stiu ce fundatie are, dar are ceva crapaturi marisoare.Apa se absoarbe relativ repede.Va rog sa -mi spuneti cum sa procedez si in cazul in care doresc sau nu doresc impermeabilizarea lui, si daca e necesar avand in vedere faptul ca voi pune copertina.daca ajuta cu ceva,are pozitie spre sud.
09 Jun 2013, 23:20
razraz
Raspuns solutie
Ca toata lumea, am si eu o problema. am turnat anul trecut curtea cu beton si anul acesta dupa ce a trecut iarna s-au format gauri in beton. Cum pot remedia problema? Curtea are panta buna, deci apa nu sta, am facut spatii de dilatatie mai dese decat prevede legea, dar cred ca reteta de beton nu a fost respectata. Nu ma pot inalta mai mult de 4 cm din cauza portilor si a scarilor , caci prima treapta de urcat in casa ar devenii vizibil mai mica. Ar trebui turnat un strat de 1-3 cm dintr-o solutie impermeabila si aderenta la suport. Ce ma sfatuiti?
10 Jun 2013, 22:29
Utilizator neinregistrat
Bogdan Samuel
Raspuns solutie
Exista un mortar special cu rezistenta foarte mare inclusiv pentru trafic intens, se poate aplica peste beton cu grosime de la 1 cm. Vezi acest link: Logheaza-te sa vezi acest link date contact: Bogdan Samuel: 0767211938. Logheaza-te sa vezi acest link
25 Aug 2013, 20:57
Buna ziua, Daca mai este de actualitate problema cu betonul degradat din curte, gasiti solutia pe Logheaza-te sa vezi acest link Toate bune!
14 May 2015, 18:01
Ion Udrescu
Raspuns solutie
daca locuiti in BUCURESTI SAU IN APROPIERE 0724427050 puteti turna un mozaic de 1,5-2 cm ,etc,,,,,,
16 Jul 2013, 21:54
mirel62
Raspuns solutie
Am o placa neacoperita de 6 ani, aprox. 30 mp in curte unde parchez masina si care s-a mancat in anumite locuri, un tip care mi-a pus niste gresie mi-a sugerat asa: curatat bine cu o perie de sarma, sters bine praful cu o bidinea aspra, dat cu amorsa ceresit CT, parca, 21 apoi doua-trei straturi subtiri de adeziv CM17, la sfarsit eventual o vopsea. Ce ziceti? e o metoda buna ?
22 Sep 2015, 09:48
Porneste o discutie noua
Răspunsuri soluţie
→ din toate forumurile
10 idei pentru dușuri walk-in care îi vor da băii tale un aer ultramodern
Multumesc :). Am folosit rigola
Perii tubulare manuale SIT - Poza 4
Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
Pardoseli pentru industria alimentara - Sikafloor®-PurCem®
"Stimate Domn, Asa cum am detaliat in articol, aceste sisteme de pardoseli industriale...
Sisteme de automatizare pentru controlul temperaturii, ventilatiei si aerului conditionat SIEMENS
Buna ziua, Va rugam sa ne lasati o adresa de e-mail pentru a va contacta in privat. Ne...
Masina de spalat DAEWOO Nano Silver DWF 750 MPS
Va salut dle Ghita. Ma uitam pe acest forum ca sunt aproape 2 ani de la prima problema pe ...
vezi toate răspunsurile soluţie
Cei mai activi utilizatori
 
romormica
3 posturi in ultima luna
 GHITA
GHITA
2 posturi in ultima luna
 markcarlson70
markcarlson70
2 posturi in ultima luna
 
Radu Parvu
1 post in ultima luna
 
Decebal_S
1 post in ultima luna
 
Ionut Rizescu
1 post in ultima luna
 
Daniela Dragnea
1 post in ultima luna
 SG
SG
1 post in ultima luna
 
Emilia Gabor
1 post in ultima luna