Terasa inversata, circulabila, cu trafic redus - detaliu de iesire pe Terasa AUSTROTHERM

Marca:
AUSTROTHERM
Document cu afisare restransa!
Sus
Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta:
Ultimele discutii despre acest detaliu CAD Vezi toate discuţiile din forum
Fülöp Francisc - 16 nov 2015, 19:15 (post nou)
Raspuns solutie
D-ul HelpDesk ne explica ca la retarzi, parca am aterizat acum 5 min pe planeta, si-am vazut si noi un site, un buton salveaza sau ceva....NU MERGE COANE!. am facut (bineinteles ca am facut!!!) ce explici tu gratios si superior: si anume logheaza-te, identificati documentul (nu vrei sa na ajuti tu la punctul asta mai clar...ca eu chiar m-am incurcat aici...) bla, bla, bla.....cum iti spusei, nu merge! documentul e blocat! auzi, cu afisare restransa...pai e ceva pe bani?, atunci sa spuna clar!
Raspunde
AIA - 15 iul 2015, 17:40 (post nou)
Raspuns solutie
nu pot vizualiza/descărca fișierul... îmi spune: document cu afișare restrânsă... ce înseamnă?
Raspunde
Radu Irimia - 25 mar 2015, 16:15 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Ce trebuie sa fac sa pot vedea documentul si sa il pot salva? Trebuie sa prezint ideea unui beneficiar
Fisiere atasate
Raspunde
Radu Irimia - 11 mar 2015, 16:04 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua Cum pot vedea/salva acest document? Logheaza-te sa vezi acest link
Raspunde
popovich - 10 oct 2013, 09:16 (post nou)
Raspuns solutie
din pacate nu pot salva in PC si nici descarca imaginea pe imprimanta
Raspunde
HelpDesk - 11 oct 2013, 14:31 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Pentru a salva un detaliu cad sau o documentatie de pe acest portal, aveti la indemana butoanele "Salveaza pdf", respectiv "Salveaza dwg" din pagina fiecarui document (a se vedea indicatiile atasate). Nu sunt imagini, sunt fisiere de tipul pdf sau dwg, pe care le puteti salva pe calculatorul propriu (cu conditia sa fiti logat cu utilizatorul dvs.), pentru ca apoi sa le deschideti si sa le tipariti ca pe orice alt fisier. Procedura este urmatoarea: 1. logati-va cu utilizatorul dvs. pe spatiulconstruit.ro 2. identificati documentatia / detaliul cad care va intereseaza 3. apasati butonul "salveaza pdf" (sau "salveaza dwg", dupa caz) si salvati documentul pe calculatorul dvs. In functie de browser-ul folosit, fisierul se va salva fie in locul indicat de dvs, fie in folderul de "downloads". Dupa parcurgerea acestei proceduri, documentul respectiv se afla pe calculatorul dvs. Nu trebuie decat sa-l deschideti (de pe calculatorul dvs) si sa-l tipariti, ca pe orice alt document (atentie, aveti nevoie de aplicatia potrivita instalata pe calculatorul dvs: Acrobat Reader pentru pdf-uri, respectiv AutoCad sau un alt viewer pentru dwg-uri). Succes si multumim pentru interes!
Fisiere atasate
HelpDesk
★★★★★
Raspunde
popovich - 11 oct 2013, 14:52 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua in primul rand multumesc. In al doilea rand vreau sa precizez ca am facut chiar asa cum explicati Dvs. si nu a mers. Voi incerca iar azi si daca merge inseamna ca a fost ceva trecator daca nu imi voi permite sa va comunic acest aspect. pana atunci va doresc un week.end placut cu stima popovici c
Raspunde
HelpDesk - 11 oct 2013, 15:08 (post nou)
Raspuns solutie
Multumim si chiar va rugam sa reveniti cu feedback si, daca e vreo problema, sa ne ajutati s-o identificam, pentru a o putea remedia. Din toate verificarile noastre, salvarea functioneaza, dar... la cate computere si browsere, atatea setari, atatea situatii... Tineti-ne la curent, va rugam!
HelpDesk
★★★★★
Raspunde
Radu Nenita - 11 dec 2015, 13:33 (post nou)
Raspuns solutie
Inca nu s-a remediat problema. Nu merge....
Raspunde