Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Toamna asta iti alegi acoperisul GERARD

Toamna asta iti alegi acoperisul GERARD

 

Proprietatile combinate a trei metale

 

Modulele de tigla Gerard sunt profilate inainte de aplicarea straturilor finale de protectie. Tiglele Gerard au o structura stratificata, fiind realizate din otel maleabil, rezistent si usor, acoperite apoi cu un strat de aluminiu-zinc (Zincalume®), cu proprietati anticorozive. Peste acest strat este aplicat un strat de pasivizare (un lac acrilic si o rasina acrilica) ce actioneaza ca inhibitor de muschi, licheni si alge, iar finisajul este realizat cu granule de piatra naturala, acoperite la randul lor cu un lac acrilic transparent ce acopera porii pietrei naturale si constituie o ultima bariera de protectie. Rezultatul este o combinatie puternica de noua straturi protectoare.

 

Designul inovator si consistenta in procesul de productie sunt aspectele datorita carora sistemele de acoperisuri Gerard si-au castigat  reputatia internationala pentru excelenta. Compania AHI Roofing este lider mondial in productia si tehnologia tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala. La obtinerea locului de lider mondial in tigle metalice pentru acoperis au contribuit pionieratul in folosirea substratului de Zincalume®, precum si perfectionarea straturilor de acoperire si a tehnologiei de profilare a modulelor.

 

Profile si culori participante la promotie:

HERITAGE - culorile Chestnut, Redwood, Spanish red.

CLASSIC - culorile Charcoal, Chestnut, Redwood, Spanish red.

SHAKE - culorile Charcoal, Chestnut, Deep Black.

SHINGLE - culorile Eclipse, Bark.

MILANO - culorile Charcoal, Chestnut, Rosso.

 

Reprezentantul exclusiv al brandului GERARD in Romania este compania FINAL DISTRIBUTION, lider recunoscut pe piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala. 

 

Promotia GERARD este disponibila in reteaua nationala de distribuitori, firme specializate de distributie si montaj ale produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself).

 

 

Despre Final Distribution

FINAL DISTRIBUTION este reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si DELTA - membrane de protectie pentru acoperis si fundatii, fiind totodata si producatorul sistemelor de invelitori NOVATIK (tigla metalica in panouri mici, sisteme de jgheaburi si burlane).

Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania AHI Roofing din Noua Zeelanda, Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile Gerard cea mai mare cota din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.

 

Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro. Pagini Facebook Final Distribution si GERARD Roofs, Blog: www.despreacoperisuri.ro.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NOVATIK
Lucru în România