Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Protejază-ți mașina!

Protejază-ți mașina!

Detineti o masina de transport si doriti sa o mentineti pentru o perioada cat mai mare de timp in stare buna? Se intampla deseori ca marfa sa se deplaseze in timpul transportului si sa loveasca in pereti laterali ai masinii producand pagube?  

 

Sunt cateva aspecte pe care daca le veti lua in calcul veti reduce cu mult eventualele pagube:

Protejază-ți mașina!

1. Podeaua antiderapanta realizata din Tego profesional te va ajuta sa transporti marfa in conditii optime. Tego antiderapant realizat special pentru industria auto, iti ofera calitati precum rezistenta la socuri mecanice si la uzura, rezistenta la incovoiere si nu in ultimul rand, rezistenta la conditii de umiditate.

Protejază-ți mașina!

2. Panourile pentru placarea peretilor interiori si a realizarii de pasaje roti preiau o mare parte din daunele caroseriei provocate de impactul marfurilor care se deplaseaza si izbesc peretii sau de impactul marfurilor incarcate necorespunzator.

Recomandam realizarea in mod corect a montajului panourilor tego si folosirea unui Tego de calitate superioara, din esente tari, fara vicii ascunse.

 

Va punem la dispozitie:

Placi Tego antiderapante calitate I, din esenta 100% mesteacan pentru realizare de podele auto, precum si serviciul de montaj al acestora

- Panouri Tego pentru peretii interiori, calitate I, precum si serviciul de capitonare auto in functie de cerinte (cu sau fara izolatie, cu sau fara pasaje roti, cu sau fara praguri suplimentare de protectie, etc).

 

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie la:

Telefon 0721.330.779

E-mail contact@placajtego.ro

Site ww.placajtego.ro

Lucru în România