Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Propunerea unică de vânzare PicoEnergy (II)

Exclusivitate, tehnologie de vârf și calitatea cea mai înaltă sunt trăsăturile de bază ale liderului tehnologic austriac PicoEnergy. Cu tehnologiile patentate, PicoEnergy demonstrează că este mereu cu un pas în fața competitorilor, precum și că este preocupat de sustenabilitate pe toate nivelurile: eficiență energetică și răcire și încălzire în armonie cu mediul înconjurător.
Propunerea unică de vânzare PicoEnergy (II)

Pompa de căldură PicoEnergy pentru apă caldă menajeră îți asigură independența energetică pentru prepararea apei calde în spațiul casnic. Aceste sisteme de înaltă calitate folosesc energia inepuizabilă înmagazinată în aer sau sol pentru a genera apă caldă menajeră.

Pionierul austriac în domeniul pompelor de căldură PicoEnergy cu sediul în Pinsdorf vine în întâmpinarea clienților săi din România cu o propunere unică de vânzare pentru a satisface cele mai înalte exigențe în materie de independență energetică și management energetic. Unicitatea pe piață a producătorului de pompe de căldură din Austria de Sus constă nu doar în tehnologiile patentate care acum sunt disponibile prin partenerul național exclusiv Havași Instalații, ci și în portofoliul complet de pompe de căldură care fac posibilă exploatarea oricărei surse de energie disponible gratuit în mediul înconjurător, exclusivitatea obiectului de activitate, tehnologia constructivă, experiența de peste 40 de ani în domeniul pompelor de căldură, rețeaua exclusivă de parteneri competenți, extinderile de garanție, modularea fără trepte, absența rezistenței electrice și managementul energetic E-SMART.

 

Maturitatea tehnologiilor inovatoare și patentate


Pionieratul companiei PicoEnergy în domeniul pompelor de căldură este clar ilustrat prin tehnologia de monitorizare electronică a ciclurilor frigorifice, precum și prin tehnica de distribuție mecanică a agentului frigorific în vaporizator și în condensator pentru a maximize energia gratuită extrasă din fiecare ciclu de refrigerare. Astfel, se asigură eficiența maximă în funcționare indiferent de punctul de temperatură de operare. Aceasta are un impact direct asupra eficienței și performanței pompei de căldură și, implicit, asupra costurilor de exploatare. Mai mult, în ceea ce privește tehnicile de exploatare a surselor de energie, PicoEnergy are un avantaj competitiv major pe piață grație vaporizării directe și sondei de adâncime cu CO2, spre deosebire de producătorii de pompe de căldură care se rezumă la tehnicile convenționale de exploatare a surselor de energie.

Mai întâi, vaporizarea direct, care este o tehnică mult apreciată în Austria și Germania, asigură o eficiență cu până la 20-30% mai mare față de colectorii de suprafață cu antigel tradiționali. Grație experienței acumulate în cei peste 40 de ani, clienții au garanția unei tehnici mature și perfecționate constant cu date de laborator și de pe teren. Apoi, sonda de adâncime cu CO2 brevetată de grupul M-TEC din care face parte și pionierul din Pinsdorf este asul din mânecă care face posibilă exploatarea solului ca sursă de energie chiar și în zonele cu ape freatice protejate în locații geografice de înaltă altitudine unde aerul nu poate fi utilizat ca sursă de energie.

Pe lângă faptul că aceasta este cu până la 30% mai eficientă față de sondele de adâncime cu antigel tradiționale, dioxidul de carbon din sonde este un agent de lucru autocirculant, ceea ce înseamnă că solul din care se extrage energia gratuită pentru încălzire își regenerează singur capacitatea energetică în momentele de repaus ale pompei de căldură PicoEnergy. Atât pentru vaporizarea directă, cât și pentru sonda de adâncime cu CO2, întreținerea cea mai scăzută posibil dintre toate sistemele disponibile, precum șiabsența componentelor mobile se traduc într-o durată de viață multigenerațională.

Însă, chiar în ceea ce privește tehnicile tradiționale de exploatare, liderul tehnologic din Austria de Sus nu încetează să inoveze. PicoEnergy se numără printre primii promotori ai coșurilor geotermale cu antigel care permit exploatarea solului ca sursă de energie chiar și în cazul terenurilor de suprafață redusă. Același lucru poate fi spus și despre plăcile geotermale de mare randament care se pretează construcțiilor cu terenuri mici, fără a compromite eficiența.

Managementul energetic, o premieră pe piața de profil

Conceptul energetic al viitoruluipentruclădiri se axează pe consumul maxim al electricității autogenerate cu panourile fotovoltaice pentru a asigura cel mai ridicat grad de independență energetic posibil. Un rol central în această reorganizare a modului în care este produsă și consumată energia într-o clădire îl ocupă pompa de căldură PicoEnergy. Grație sistemului de management energetic integrat în pompa de căldură, care poate fi adăugat ulterior instalației de încălzire, pompa de căldură devine creierul energetic al locuinței.

Astfel, nu doar că aprovizionarea cu energie electrică din rețeaua principală se face la cele mai avantajoase tarife grațiefuncționalităților Smart Grid, ci șienergia autogenerată este utilizată sau stocată pentru a evita injectarea în rețea la tarife dezavantajoase. Managementul energetic al pompei de căldură PicoEnergy integrează instalația fotovoltaică, instalația termică, electromobilitatea și stocarea electrică în acumulatori într-un system unitary sustenabil. Aceasta este prima pompă de căldură cu management energetic integrat E-SMART.

Mai mult, autoconsumul este maximizat chiar și atunci când panourile fotovoltaice produc energie în sarcină parțială datorită autoreglării inteligente a puterii termice a pompei de căldură PicoEnergy. Pompa de căldură PicoEnergy are nevoie de cel puțin 500 W pentru a porni și continuă să funcționeze chiar și când panourile fotovoltaice produc doar 250 W. Astfel, fiecare watt autogenerat este utilizat. Mai mult, atunci când sistemul E-SMART detectează un surplus de energie autogenerată, aceasta este direcționată pentru electromobilitate ori stocată în acumulatorul de apă caldă menajeră prin ridicarea temperaturii agentului termic prin Fronius Ohmpilot sau în sistemul de baterii pentru utilizare ulterioară în clădire. PicoEnergy aduce tranziția energetică la cele mai înalte standarde.

Certificarea și clasificarea drept produs de top

Ceea ce spune PicoEnergy despre PicoEnergy s-ar putea să fie gonfat. Însă, atunci când ceea ce spune PicoEnergy despre PicoEnergy este confirmat de institute de testare independente, precum și de clasamentele statale europene, clienții au garanția că primesc eficiența și calitatea pentru care au plătit în primul rând.

Certificările oferite de institutele de testare independente din Austria, Germania, Elveția, Marea Britanie și Irlanda sunt o dovadă în primul rând a unei metodologii unificate de testare care asigură că toți producătorii din domeniu care își comercializează produsele în interiorul granițelor acestor state au pompele de căldură supuse acelorași criterii și proceduri de testare uniforme. În al doilea rând, în cazul particular al producătorului PicoEnergy acestea sunt dovada eficienței testate și a poziției sale de lider în domeniul pompelor de căldură.

Mai mult, pompele de căldură PicoEnergy au primit medalia de aur la fiecare sursă de energie exploatată în clasamentul efectuat de topprodukte care este o inițiativă a klimaaktiv a Ministerului protecției climatice, mediului, energiei, mobilității, inovației și tehnologiei din Austria. Această platformă are misiunea de a informa consumatorii despre cele mai eficiente produse casnice din punct de vedere energetic. Nu în ultimul rând, decernarea emblemei calității EHPA confirmă calitatea pompelor de căldură PicoEnergy, în timp ce eticheta energetică A+++ disponibilă din a doua jumătate a anului 2019 pentru toate produsele PicoEnergy confirmă eficiența acestora.

Tehnologia de control de ultimă generație

Inovația pe care o aduce conceptul energetic al pompelor de căldură PicoEnergy, precum și eficiența acestora este făcută posibilă nu doar de experiența și cercetarea care stau la baza producției, ci și de tehnologia de control de ultimă generație.

Automatizarea pompelor de căldură PicoEnergy este o măiestrie tehnologică în sine.

Simplitatea utilizării grație ecranului tactil color și a multiplelor canale de comandă, transformă pompele de căldură PicoEnergy într-un produs accesibil și ușor de utilizat.

Monitorizarea constantă a supraîncălzirii și predictibilitatea reactanței prin modelizare algoritmică asigură autoreglarea optimă a turației în fiecare punct de lucru al pompei de căldură pentru și mai multă energie gratuită extrasă din mediul înconjurător.

Controlul turației pompelor de circulație de pe sistemul de distribuție a agentului termic și din circuitul primar asigură economii suplimentare, precum și o funcționare în tandem cu turația variabilă a compresorului pentru a livra în oricare moment al funcționării exact capacitatea termică de care este nevoie în spațiul încălzit.

Compensarea meteorologică conferă precizie pompelor de căldură PicoEnergy în livrarea cantității exacte de energie la o temperatură exterioară dată. Evitarea ciclurilor start-stop grație autoreglării inteligente a puterii prelungește durata de viață a compresorului. Funcționalitatea Internet Inside face ca pompele de căldură PicoEnergy să fie livrate gata de conectare la internet plug&play fără a fi nevoie de componente suplimentare. Iată principalele caracteristici ale tehnologiei de control de ultimă generație cu care este dotată fiecare pompă de căldură PicoEnergy.

Sistemul de apă proaspătă

Orice clădire, pentru a-i putea asigura curățenia și igiena, are nevoie de apă caldă menajeră din belșug. Cu sistemul de apă proaspătă de la PicoEnergy, clienții ating două obiective. Mai întâi, își asigură în locuință cantitatea necesară de apă caldă proaspătă pentru toți consumatorii, grație multiplelor capacități disponibile pentru sistemul de apă proaspătă.

De asemenea, este posibilă recircularea apei calde menajere cu integrare în creierul pompei de căldură la intervalele orare când aceasta este cea mai solicitată pentru a evita timpul de așteptare a apei calde la robinet. Apoi, clienții beneficiază de un sistem de preparare proaspătă a apei calde care protejează pompa de căldură și se integrează perfect cu aceasta, atât ca ritm de funcționare, cât și ca automatizare.

Nu în ultimul rând, sistemul de preparare proaspătă a apei calde menajere de la PicoEnergy nu necesită un element de încălzire suplimentar pentru pasteurizare la intervale regulate, deci nu presupune costuri ascunse, și oferă protecție împotriva legionella grație preparării instantanee a apei calde fără stocare, fiind cel mai igienic mod de preparare a apei calde menajere.

Garanțiile extinse

PicoEnergy se numără printre puținii producători de pompe de căldură care oferă garanții individuale extinse pentru produsele sale. Aceasta este o dovadă a siguranței comerciale pe care liderul tehnologic din Austria o are cu privire la produsele pe care le livrează în întreaga Europă prin partenerii săi competenți. Cu o rată de eroare pe banda de producție de sub 0,1% grație sistemului de control și de calitate implementat, compania PicoEnergy nu are nicio rezervă în oferirea de garanții extinse pentru toate materialele și componentele pompelor de căldură de până la 10 ani, în condițiile în care alți producători oferă doar garanția statutară obligatorie în Europa de 2 ani. Pentru consumator, aceasta este o dovadă indubitabilă a calității și fiabilității pompelor de căldură produse în Pinsdorf.

Rețeaua exclusivă de parteneri competenți

Ca un sistem cu pompă de căldură PicoEnergy să fie o poveste de succes, este necesar ca montatorul să arate competențele de sistem specifice portofoliului de produse PicoEnergy pentru a putea completa constelația eficienței și sustenabilității cu care au fost concepute și fabricate pompele de căldură atunci când efectuează punerea în operă a instalației.

Comercializarea pompelor de căldură PicoEnergy în Europa are loc printr-o rețea de parteneri competenți atent selectați.

Astfel, clientul își reduce substanțial numărul de parteneri de discuție în realizarea unui sistem cu pompe de căldură PicoEnergy, deoarece atât comercializarea pompei de căldură, cât și execuția are loc dintr-o singură mână. Partenerii competenți PicoEnergy vând un sistem de încălzire, nu aparate sau manoperă defalcate. Un singur partener de discuție este responsabil pentru întregul sistem de încălzire, evitând astfel frecventele deculplabilizări care au loc între comerciant și executant sau alte persoane terțe implicate.

Un alt avantaj pe care îl are acest sistem de comercializare este acela că partenerii competenți PicoEnergy cunosc în profunzime produsele cu care lucrează fiind singurii acreditați de către companie să efectueze implementarea și mentenanța sistemelor PicoEnergy. În acest sens, compania PicoEnergy organizează regulat seminare de pregătire și de aprofundare cu partenerii de sistem pentru a asigura o execuție impecabilă. Partenerul competent PicoEnergy este singurul acreditat de către producător pentru a oferi consultanță, planificare, instalare și service pentru produsele PicoEnergy și clientul se bucură de simplitate, având un singur punct de contact pentru toate problemele legate de pompa de căldură.

Tot partenerul competent este cel care oferă soluții personalizate fiecărei aplicații alături de producător. Soluțiile special croite sunt posibile grație sistemului integrat de distribuție: partenerul competent nu doar comercializează produse, ci este și specializat în implementarea sistemului datorită cunoștințelor de produs aprofundate.

Pompele de căldură PicoEnergy sunt distribuite și instalate exclusiv de către acești parteneri autorizați cu înaltă calificare. Acest lucru garantează proiectare, consiliere, instalare și punere în funcțiune la cele mai înalte standarde, precum și service de primă clasă. Află care sunt avantajele pompelor de căldură PicoEnergy și profită de tehnologia viitorului pentru proiectul tău.


Propunerea unică de vânzare PicoEnergy (II)

Avantajul pompelor de căldură este evident: ca regulă generală, acestea ating cel mai ridicat nivel de eficiență energetică, A++ sau A+++. Centralele pe gaz sau pe combustibil lichid pot atinge doar clasa A.

Propunerea unică de vânzare PicoEnergy (II)

Managementul energetic al pompei de căldură PicoEnergy integrează instalația fotovoltaică, instalația termică, electromobilitatea și stocarea electrică în acumulatori într-un sistem unitar sustenabil.

Propunerea unică de vânzare PicoEnergy (II)

Calitatea produselor PicoEnergy este dovedită și recunoscută în întreaga Europă.

Propunerea unică de vânzare PicoEnergy (II)

Poți opta pentru extinderea garanției cu 3, 5 sau 10 ani.

 

www.picoenergy.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Havași Instalații
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.