O viziune care poate transforma chiar si un grajd intr-o casa de oaspeti

Ti-a placut acest articol? Adauga-l la favorite, pentru a-l regasi usor in lista de continut preferat din contul tau!
Publicat de SpatiulConstruit.ro, la

Care este diferenta intre o casa batraneasca de la noi de la tara si aceasta casa? Interiorul! E drept ca si exteriorul are nevoie adesea sa fie remediat, dar aruncati o privire in imaginile urmatoare si veti vedea imediat transformarea de care vorbim.

 

Desi este doar o casa de oaspeti, puteti acum sa va dati seama de potentialul adevarat al unei constructii vechi de caramida pe care probvabil o vedeti zilnic, indiferent ca locuiti la oras sau la tara. Treceti pe langa ea in drum spre serviciu sau spre propria locuinta. Poate chiar detineti o cladire ca aceasta, dar „nu aveti inca banii necesari” s-o refaceti... Dar va permiteti insa s-o vedeti ruinandu-se? Prea multe spatii pierdute, nefolosite stau astazi degeaba, din lipsa de viziune. Pentru cei care mai au inca sperante, iata un exemplu.

 

 

Acest staul care dateaza de la 1900 si amplasat pe terortul unei resedinte englezesti a adapostit o data cai de curse, dar a trecut si el peste decenii de neglijare. In ciuda lipsei de energie electrică și instalații sanitare moderne, structura a fost relativ solidă, astfel încât proprietarii au lucrat cu arhitectul Andy Ramus pentru a-l transforma într-o pensiune modernă, economisind insa tot ceea ce au putut din structura originală. Ușile originale și pereții din lemn dintre staule definesc noul aspect.

 

Proiect AR Design Studio LTD

Mai multe pe Houzz

Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta: