Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noua familie de produse Autodesk - AutoCAD 2011

Noua familie de produse Autodesk - AutoCAD 2011
AutoCAD® 2011

Proiectati si dati forma realitatii prin intermediul instrumentelor puternice si flexibile, disponibile in solutia software AutoCAD®, una dintre cele mai importante aplicatii software 2D si 3D. In solutia software AutoCAD descoperiti un mijloc intuitiv de explorare a conceptelor proiectelor dumneavoastra, prin faptul ca ofera instrumente de lucru 3D capabile sa realizeze aproape orice forma imaginabila.

Totodata, programul ofera o serie de inovatii ce sporesc eficienta proiectarii si a realizarii documentatiilor tehnice. Astfel, partajarea proiectelor poate fi efectuata intr-un mod mai sigur, precis si unitar. Datorita multitudinii de aplicatii complementare disponibile, platforma software AutoCAD este foarte flexibila si adaptabila cu usurinta necesitatilor specifice unui anume domeniu de activitate.

Cu aceste caracteristici si nu numai, AutoCAD® 2011 imbunatateste considerabil activitatea de proiectare, ideile de proiect putand fi materializate cu acuratete cu ajutorul uneltelor de modelare 3D a suprafetelor si noii functionalitati "nor de puncte".

AutoCAD LT® 2011

Solutia software 2D, AutoCAD LT®, destinata redactarii si intocmirii detaliilor de executie, reprezinta o alegere profesionala, ce vizeaza asigurarea productivitatii, fiabilitatii si compatibilitatii. Formatul nativ de fisier DWG ofera stabilitate si este perfect compatibil cu toate solutiile de proiectare Autodesk.
 GIS/Inginerie Civila
AutoCAD® Map 3D 2011

Solutia software AutoCAD® Map 3D asigura accesul direct la datele necesare pentru planificarea infrastructurii, proiectarea si gestionarea acesteia. AutoCAD® Map 3D ajuta profesionistii din domeniul transporturilor, amenajarii teritoriului si alimentarii cu apa si energie sa creeze, sa administreze si sa analizeze mai usor atat datele de proiectare, cat si datele GIS. Ca rezultat, obtinem proiecte profesionale, productivitatate imbunatatita si calitate superioara a datelor.
AutoCAD® Civil 3D® 2011

Tehnologia AutoCAD® Civil 3D®, solutie de modelare informationala a constructiei (BIM) in domeniul ingineriei civile, ajuta utilizatorii sa livreze rapid proiecte de o calitate superioara in domeniul transporturilor, amenajarii teritoriului si de protectia mediului. Abordarea bazata pe model asigura coordonarea eficienta a proiectului, modelarea, vizualizarea si livrarea unei documentatii de o calitate superioara. Tehnologia BIM reprezinta pentru utilizatorii AutoCAD Civil 3D un avantaj competitional important, oferind solutii inovative pentru proiecte durabile.
 

 

Arhitectura/Instalatii/Constructii

 AutoCAD® Architecture 2011

Aplicatia software AutoCAD® Architecture reprezinta o versiune a platformei software AutoCAD® destinata arhitectilor. Realizarea proiectelor si a documentatiei tehnice aferente sunt mult mai facile prin utilizarea instrumentelor specializate, destinate activitatii de proiectare in arhitectura. Beneficiati de cresterea productivitatii avand totodata flexibilitatea necesara deprinderii noilor functii in ritmul propriu. Formatul de fisier DWGTM, standard in domeniu, faciliteaza partajarea si transmiterea proiectelor.

AutoCAD® MEP 2011

Aplicatia software AutoCAD® MEP este o versiune specializata de AutoCAD® pentru proiectantii si desenatorii din domeniul mecanic, electric si al instalatiilor. AutoCAD® MEP automatizeaza sarcinile repetitive, oferind profesionistilor posibilitatea sa creeze mai rapid documentatii de constructie. Colaborarea si coordonarea proiectului impreuna cu arhitectii, inginerii de structuri si antreprenorii este mai usoara prin intermediul formatului de fisier DWGTM.

 

Autodesk® Revit® Structure 2011

Aplicatia software Autodesk® Revit® Structure imbunatateste modul in care lucreaza inginerii și proiectantii structuriști. Reduce la minimum modelarea repetitiva si activitatile de desenare, precum si erorile datorate coordonarii manuale intre inginerii structuriști, arhitecti si ceilalti proiectanti. Acest program software contribuie la reducerea timpului consumat cu elaborarea desenelor de executie si mareste acuratetea documentatiei, imbunatatind toate livrabilele proiectului.

 

Proiectare Mecanica
AutoCAD® Electrical 2011

Aplicatia software AutoCAD® Electrical reprezinta o varianta a platformei AutoCAD® si este destinata proiectantilor sistemelor electrice de control.
AutoCAD Electrical include toate functionalitatile platformei AutoCAD, oferind in plus biblioteci cuprinzatoare de simboluri si instrumente pentru automatizarea proceselor din ingineria electrica.
AutoCAD® Mechanical 2011

Aplicatia software AutoCAD® Mechanical reprezinta o varianta a platformei AutoCAD® destinata fabricatiei de produse si repere mecanice si este adaptata in scopul accelerarii procesului de proiectare mecanica.
AutoCAD Mechanical are la baza intreaga functionalitate a platformei AutoCAD (lider mondial in solutii software CAD), oferind in plus biblioteci cuprinzatoare de piese standardizate si instrumente pentru automatizarea sarcinilor de proiectare comune.

Autodesk® Alias® Design 2011

Aplicatia software Autodesk® Alias® Design permite proiectantilor sa dezvolte si sa comunice rapid conceptele produselor proiectate folosind schite, ilustratii, randari fotorealiste si animatii.
 

 

 

AutoCAD Inventor Suite 2011

Ofera un set cuprinzator si flexibil de functii destinate proiectarii mecanice 3D, prelucrarii si comunicarii informatiilor din proiecte, caracteristici care va ajuta sa profitati la un cost redus de fluxul de lucru propriu tehnologiei Digital Prototyping, sa proiectati si sa executati intr-un timp mai scurt produse de calitate superioara.

 

AutoCAD Inventor Professional Suite 2011

Contine toate uneltele necesare proiectarii mecanice, simularii (FEA), validarii si documentarii complete a prototipului digital 3D. Ofera toate functiile AutoCAD® Inventor® Routed Systems Suite 2011, Inventor Simulation Suite 2011 si Inventor Tooling 2011.

AutoCAD Inventor Routed Systems Suite 2011

Ofera toate functionalitatile AutoCAD® Inventor® Suite 2011 plus un set cuprinzator de instrumente automatizate pentru proiectarea tevilor, tuburilor si a sistemelor electrice complexe.

 

 

 AutoCAD Inventor Simulation Suite 2011

Ofera toate functionalitatile AutoCAD® Inventor® Suite 2011 plus functii care integreaza simularea dinamica, analiza statica si modala, ajutand proiectantii sa optimizeze si sa valideze performantele produselor inainte ca acestea sa fie produse fizic.
 AutoCAD Inventor Tooling Suite 2011

AutoCAD Inventor Tooling Suite contine un set cuprinzator de functii destinate proiectarii si validarii matritelor de injectie mase plastice, reducand erorile si imbunatatind astfel performantele de turnare. Cu un flux de lucru intuitiv AutoCAD Inventor Tooling Suite ghideaza utilizatorii prin procesul de proiectare al matritelor de injectie intr-un mod natural.
Aplicatia dispune de o biblioteca bogata de matrite si componente standard de la cei mai mari producatori mondiali si de multe alte caracteristici ce faciliteaza utilizarea prototipului digital pentru crearea si validarea rapida a proiectarii complete a matritei.
Autodesk® Vault Family 2011

Linia de produse Autodesk® Vault 2011 ajuta proiectantii si grupurile ingineresti de lucru sa administreze procesele de creare, simulare si documentare a proiectelor. Utilizatorii pot reduce timpul de organizare al modelelor si fisierelor, pot gestiona modificarile aduse proiectelor in vederea evitarii aparitiei erorilor costisitoare si pot eficientiza revizuirea desenelor si modelelor.

Solutia software Autodesk® Vault Workgroup faciliteaza crearea si partajarea proiectelor, permite organizarea si securizarea informatiilor ingineresti de proiect si urmarirea datelor intr-o locatie centrala. Usor de administrat, aplicatia securizeaza si permite controlul grupurilor de lucru asupra datelor de acces si faciliteaza colaborarea echipelor de proiectare de discipline diferite. In plus, Vault Workgroup furnizeaza informatii asupra ciclului de viata si controleaza procesele de revizie direct in aplicatia de proiectare, oferind o mai buna calitate a datelor ingineresti.

 

Autodesk® Vault Collaboration contine toate functionalitatile solutiei Autodesk® Vault Workgroup, oferind in plus un set de instrumente avansate care permit administrarea grupurilor de lucru numeroase. Prin intermediul "web client", puteti partaja fisierele cu departamentul de productie, iar prin publicarea in Microsoft® SharePoint® puteti prezenta documentatia tehnica si altor departamente Functionalitatea "multi-site" permite sincronizarea datelor proiectului intre grupurile de lucru, extinzand accesul la prototipul digital catre intreaga organizatie.

 

 

Aplicatia software Autodesk® Vault Professional, cunoscuta anterior ca Autodesk® Vault Manufacturing, permite stocarea si gestionarea informatiilor ingineresti, a datelor de proiectare si a documentelor, scurtand astfel procesul de proiectare si cel de fabricare. Aceasta aplicatie include instrumente multiple pentru a conecta grupurile de lucru din diferite locatii, ajutand specialistii proiectanti sa colaboreze si sa faca schimb de informatii.
Functionalitatile avansate ale Autodesk® Vault Professional ofera departamentelor de proiectare instrumentele de care au nevoie pentru a urmari desfasurarea proceselor de validare finala sau de gestionare a listelor de materiale (BOMs). De asemenea, promoveaza colaborarea cu sistemele de productie inca din fazele primare ale procesului de proiectare.
Autodesk® Vault Professional ofera suport mediilor multi-CAD, permitand clientilor Vault care nu folosesc produse proiectate cu aplicatiile Autodesk sa gestioneze datele de proiectare de-a lungul intregului ciclu de viata al produsului.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.