Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Mufle ACE - Pentru captarea și transportarea apei în cantități mari, potrivit pentru trafic greu

Sistemul de drenaj ACE este ideal pentru a fi utilizat în instalații care necesită un nivel ridicat de drenaj în clasele de încărcare C250-F900.
Mufle ACE - Pentru captarea și transportarea apei în cantități mari, potrivit pentru trafic greu

Datorită dimensiunii reduse a sistemului, impactul vizual la suprafață este unul redus insă această caracteristică nu influentează capacitatea mare de drenaj.

ACE este soluția ideală pentru aproape toate necesitățile de drenaj în infastructură, potrivită în special pentru autostrăzi și drumuri rutiere.

Disponibil în numai 3 dimensiuni de tuburi, 160, 200 și 250 mm, poate obține aceeași capacitate de drenare a tuturor dimensiunilor de grătare cu muchie metalica tip Wing, Smart, Slope, Plus, precum și gratare care pot rezista până la clasa F900; toate clasele de încărcare conform normei sunt acoperite.

Rigola ACE este disponibila în varianta cu lungimea de 1 metru, la fel ca si restul rigolelor Mufle. ACE este, de asemenea, accesibilă pentru prețul practic față de întreaga gamă Wing și Plus.


Ambalarea rigolelor ACE reduce costurile de transport fiind incluse si pachetele de piese din plastic care pot fi utilizate pentru a menține ECA direct în tuburi verticale în timpul fazei de instalare.

 

Articol scris de
GIMANI&MUFLE