Mari contractori, invitati speciali si exemple de buna practica din industria constructiilor, la Bucuresti, pe 11 si 12 noiembrie

Ti-a placut acest articol? Adauga-l la favorite, pentru a-l regasi usor in lista de continut preferat din contul tau!
Publicat de AB PLUS EVENTS, la

Contractor 2013

 

Peste 250 de contractori, ingineri constructori, ingineri constructori proiectanți de structuri și manageri din industria construcțiilor vor participa pe 11 și 12 noiembrie 2013, la București, la cea de-a treia ediție a Expoconferinței Antreprenorilor în Construcții CONTRACTOR.

 

Expoconferința CONTRACTOR 2013 cuprinde sesiuni plenare de discuții și dezbateri profesionale și o expoziție tematică în cadrul căreia vor expune companii cu soluții pentru spațiul construit.

 

Înscrieri/ Solicitare informații: contractor@abplusevents.com

 

Expoconferința Antreprenorilor în Constructii CONTRACTOR este organizată de ABplus Events în parteneriat cu Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții ARACO. Sponsori: ROMFRACHT SPEDITION și ORLEN Asfalt.

 

INVITAȚI SPECIALI ȘI SPEAKERI CONTRACTOR 2013:

 

Richard BURLEIGH


Richard BURLEIGH este Președintele Skanska Construction România. Skanska este unul dintre cei mai mari dezvoltatori și constructori din lume. Richard Burleigh are o vastă experiență în industria construcțiilor și proiecte importante în Europa și Asia.

Este membru al Institution of Civil Engineers din Marea Britanie.

 

www.skanska.ro

 

 

 

 

Akos TAKÁCS

 

În calitate de antreprenor invitat, Ákos TAKÁCS va vorbi la CONTRACTOR 2013 despre cele mai recente construcții ale CÉH Group și despre proiectele anului 2014. Ákos Takács este Director Adjunct în cadrul companiei CÉH Group din Ungaria.

 

www.ceh.hu

 

 

 

 

 

 

 

Zoltán GÁL

 

Zoltán GÁL este Managing Partner în cadrul ÓBUDA Group, unul dintre cei mai importanți contractori din Ungaria. Cu o experiență de peste 25 de ani, ÓBUDA Group are în portofoliu peste 500 de proiecte, în șase țări. 

 

www.obudagroup.com

 

 

 

 

 

Laurențiu PLOSCEANU

 

Președintele Asociației Române a Antreprenorilor de Construcții ARACO, Laurențiu PLOSCEANU participă la CONTRACTOR 2013 în calitate de invitat și speaker. Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții - ARACO a fost înființată în 1990, iar din iunie 1995 este membră FIEC, organism recunoscut de Uniunea Europeană. ARACO este Partener CONTRACTOR 2013.

 

www.araco.org

 

 

 

 

Claudiu DRĂGAN

 

Ing. Dipl. Claudiu DRĂGAN este Directorul General al HOCHTIEF Solutions AG, Sucursala București. HOCHTIEF este cea mai mare și cea mai veche companie de construcții din Germania. HOCHTIEF AG ocupă Locul 1 în Top 225 International Contractors 2012 și are o rețea internațională, care reprezintă compania pe toate piețele mondiale majore.

 

www.hochtief.ro

 

 

 

Cristian LUCACIU

 

Cristian LUCACIU este Directorul General al Soletanche Bachy România (SBR) și va prezenta proiectele grupului în România. Soletanche Bachy are o cifră de afaceri anuală de 1.5 miliarde euro și a onorat peste 50 000 contracte în 100 de țări.

 

www.sbr.ro

 

 

 

 

 

 

Ioan AȘCHILEAN

 

Ioan AȘCHILEAN este Președintele Consiliului de Administrație al ACI CLUJ, companie cu peste 60 de ani de experiență în construcții: civile, industriale, hidrotehnice, instalații, lucrări de infrastructură și lucrări de restaurare și reabilitare a clădirilor.

 

www.acicluj.com

 

 

 

 

 

 

 

Dragoș MARCU

Ing. Dragoș MARCU, partener și CEO al POPP & ASOCIAȚII, va prezenta noile proiecte ale unuia dintre cele mai apreciate birouri de proiectare și consultanță în construcții din România. Dragoș Marcu va prezenta studiul de caz al conferinței, împreună cu ing. Liviu Bălănescu, de la Bog’Art.

 

www.popp-si-asociatii.ro

 

 

 

 

Florin FLORIAN

 

Florin FLORIAN, Director în cadrul companiei Rom Fracht Spedition va vorbi la CONTRACTOR despe "Fibre metalice pentru armare dispersă", prezentarea axându-se pe tendințele din domeniu, mediul concurențial, precum și modul în care este percepută armarea dispersă în România.

 

www.fibre-polipropilena.ro

 

 

 

 

Liviu BĂLĂNESCU

 

Ing. Liviu BĂLĂNESCU, Șef Departament Management de Proiect la SC Bog'Art SRL participă la cea de-a treia ediție CONTRACTOR în calitate de speaker. Liviu Bălănescu va prezenta studiul de caz al conferinței, împreună cu ing. Dragoș Marcu, Popp & Asociații.

 

www.bogart.ro

Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta: