Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Invitatie workshop! Premiera nationala: Workshop KEIM!

Invitatie workshop! Premiera nationala: Workshop KEIM!
Pentru prima data in Romania S.C. PLANK CONS S.R.L. organizeaza impreuna cu compania Keim, lider mondial in domeniul restaurarii, 2 workshopuri cu privire la produsele Keim, produse destinate restaurarii cladirilor istorice, bisericilor, fortificatilor, cetatilor si a intregului patrimoniu arhitectonic cultural. Produsele sunt strict pe baza mineralica, cu pigmenti naturali, recunoscute, utilizate si cerute pe plan international de toti specialistii.

Cu o desoebita placere lansam invitatia de a participa la acest workshop arhitectilor, proeictantilor si firmelor care se ocupa cu restaurarea patrimoniului. Principala tema a workshopului este restaurarea si conservarea patrimoniului cultural.

 

Data si locul desfasurarii:
Data: 28.09.2010 Localitatea: Sibiu, orele 10:00 - 14:00
Data: 30.09.2010, Localitatea: Iasi, orele 10:00 - 14:00

Numarul de participanti este limitat. Va invitam sa va anuntati cat mai repede participarea, completand FORMULARUL  pe care ni-l trimiteti inapoi pe adresa: contact@plankcons.eu pana pe data de 06.09.2010. Dupa receptionarea intentiei Dumneavoastra de a participa, cu toate datele necesare, va vom trimite o confirmare.

Pentru informatii detaliate ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 08.00-17.00 la numarul de telefon: 0757070131. Persoana de contact: Christine Modjesch, Asisstent Manager.


* pentru a downloada formularul dati click de dreapta pe cuvantul FORMULAR si apoi save link as/ save page as/ save target as (in functie de browserul dvs.) si salvati fisierul pdf.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva