Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

IKEA redeschide magazinele din Bucureşti

Dupa aproape doua luni de la inchiderea temporara preventiva, magazinele IKEA Romania se vor redeschide vineri, 15 mai, in conformitate cu deciziile Guvernului Romaniei privind relaxarea masurilor de restrictie, anunta compania intr-un comunicat de presa.
IKEA redeschide magazinele din Bucureşti
IKEA
Decizia vizeaza magazinele IKEA Baneasa si IKEA Pallady, care vor fi deschise de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00-21:00, si nu se aplica si pentru restaurantele, bistro-urile si locurile de joaca din incinta magazinelor. Magazinul cu delicatese suedeze va fi, de asemenea, operational incepand cu 15 mai. Magazinele au fost inchise pe 20 martie.

In conformitate cu recomandarile autoritatilor si institutiilor relevante, cumparaturile in magazinele IKEA Romania vor fi organizate astfel incat sa fie aplicate toate masurile de siguranta recomandate, cum ar fi distantarea fizica, purtarea echipamentului de protectie si dezinfectarea zilnica a spatiilor.

"Suntem bucurosi sa vedem ca situatia din regiune se imbunatateste si ca, dupa Zagreb si Belgrad, ne putem redeschide si magazinele din Romania.

Le multumim tuturor angajatilor nostri care si-au desfasurat activitatea avand sarcini complet noi pentru a ne putea servi clientii intr-o noua maniera in aceasta situatie.

Tinand cont de faptul ca sanatatea si siguranta oamenilor reprezinta prioritatea noastra, ne dorim sa redeschidem intr-un mod responsabil, in care clientii si angajatii nostri sa se simta in siguranta sa cumpere si sa lucreze.

In acest sens, vom continua sa aplicam toate masurile si recomandarile de siguranta pe care le-am urmat in perioada de inchidere temporara",, a spus Violeta Nenita, IKEA Romania Market Manager.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva