Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Gealan FORTE Plus va suplimenteaza bugetul familiei

Gealan FORTE Plus va suplimenteaza bugetul familiei

Contact Gealan:
021 404 27 00
office@gealan.ro
www.gealan.ro
http://www.gealan.ro/Forum*-forum.html
http://www.linkedin.com/companies/691264/Gealan%20Romania%20SRL
http://ro.wikipedia.org/wiki/Gealan_Fenster_Systeme


Bucuresti, 4 august 2010 - GEALAN, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi demonstreaza printr-un calcul energetic special conceput pentru conditiile termice din Romania ca, prin folosirea eficienta a energiei si prin reducerea pierderilor pentru incalzirea locuintei prin termoizolare, fiecare dintre noi ar putea face economii de gaz metan de 2000 kWh anual, dar si reduce emisiile de CO2 cu cel putin 400 kg anual. Calculul de economisire de energie a fost realizat pentru 10mp de ferestre din sistemul S 8000 IQ Plus, cu o adancime de constructie de 83 mm.

"Romanii ar avea cheltuieli mai mici pentru incalzirea locuintei daca ar constientiza importanta montarii unor ferestre potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator. Economiile realizate vor fi si mai semnificative pe termen lung intrucat estimam ca, datorita ferestrelor Gealan Forte Plus, vor ramane in buzunarele proprietarilor cel putin 6.500 ron in 10 ani", explica Aurel Vlaicu, Director General al Gealan Romania.

Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei din PVC o izolatie termica superioara. Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 83 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.


Despre Gealan
Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. In prezent Gealan Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu cca 600 firme partenere in Romania pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva