Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Fibrex vă așteaptă la CONSTRUTEC, la Madrid, pentru a vă face cunoscute cele mai noi tendințe din domeniu!

În perioada 13-16 noiembrie vom participa în cadrul târgului internațional CONSTRUTEC de la Madrid și ne-ar face plăcere să ne întâlnim în cadrul standului nostru aflat în Hala 8 - Poziția 8C29!
Imagine generala

În cadrul standului Fibrex, colegii noștri vă vor prezenta cele mai noi produse din portofoliul nostru - cada Carmen cu ușă de sticlă, modele de cădițe de duș slim, Colecția Sense dotată cu ineditele panouri Alux.

Cada de baie Carmen a fost astfel creată pentru a redescoperi plăcerea îmbăierii oferind un acces facil, fără efort, în deplină siguranță, și pentru a continua să te bucuri de beneficiile unei băi fierbinți atunci când dorești.

Cada Carmen poate fi echipată cu bine cunoscutele și fiabilele noastre sisteme de hidro și aeromasaj, fiind o excelentă modalitate de relaxare după o zi obositoare. De asemenea, ca dotări opționale, cada Carmen poate fi prevazută cu un paravan de sticlă (cu sau fără port-prosop), respectiv un mâner de prindere pentru siguranță.

V-am făcut curioși?

Pentru a afla mai multe informații despre produsele noastre și totodată despre noile tendințe din domeniu, vă așteptăm la standul nostru!

Nos vemos en Madrid!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Credite credite
Articol scris de
FIBREX CO