Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ferestrele Gealan FORTE Plus va protejeaza de zgomotele urbane

Ferestrele Gealan FORTE Plus va protejeaza de zgomotele urbane

Contact Gealan:
021 404 27 00
office@gealan.ro
www.gealan.ro
http://www.gealan.ro/Forum*-forum.html
http://www.linkedin.com/companies/691264/Gealan%20Romania%20SRL
http://ro.wikipedia.org/wiki/Gealan_Fenster_Systeme


V-ati gandit vreodata cum va afecteaza sanatatea aceste zgomote?
Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi a realizat un concurs de zgomote urbane pe Facebook, in urma caruia mai cele mai reclamate zgomote urbane au fost cele provocate de masini, de vecini precum si muzica asurzitoare, in special manelele. Acestea nu sunt doar incomode pe moment, dar pe termen lung va pot imbolnavi, protectia fonica fiind un aspect important din punct de vedere al sanatatii. Cu o rata de mentionare mai mica, dar totusi deranjante, au fost si zgomotele cauzate de caini, tren, tramvai, motoare, pisici, copii, gunoieri si alarmele auto.


Nu putem trece cu vederea faptul ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult din cauza intensificarii traficului rutier si al celui aerian. Cu un indice de atenuare fonica de pana la 47 dB, ferestrele din PVC Gealan Forte Plus ofera protectie eficienta la zgomotul prea mare, avand in vedere ca pentru o incapere de locuit se considera ca nederanjanta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB.
Prin solutia constructiva adoptata si prin utilizarea pachetului de sticla ce poate ajunge la grosimi de pana la 48 mm, protectia fonica si termica sunt imbunatatite, fapt ce confera locuintei un confort sporit si maresc calitatea vietii.

 

Despre Gealan


Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. In prezent Gealan Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu cca 600 firme partenere in Romania pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva