Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ești profesionist în construcții? De acum ai o nouă rețea: Ceresit Pro

Un nou proiect online vine în sprijinul tău și al tuturor meseriașilor profesioniști din România. Lansat în acest an, Ceresit Pro are ca obiectiv să devină principală rețea dedicată profesioniștilor din construcții și să aducă laolaltă o parte însemnată a celor care au un cuvânt important de spus în acest domeniu.
Ești profesionist în construcții? De acum ai o nouă rețea: Ceresit Pro

Platforma îți va permite înregistrarea unui Profil Profesional de meseriaș, care va cuprinde o listă detaliată a lucrărilor tale, detalii despre compania ta, despre domeniile de expertiză, montarea gresiei și a faianței, zidărie, termoizolații etc. De asemenea, îți poți adăuga și datele de contact unde poți fi găsit de către clienți. Este de așteptat ca, astfel, numărul tău de contracte și lucrări să sporească semnificativ.

Pe platforma Ceresit Pro poți găsi și recomandări practice, sub formă de texte și filmulețe, referitoare la aplicarea produselor și a sistemelor Ceresit, cum ar fi sfaturi legate de montarea gresiei și a faianței, adezivi pentru termosisteme sau sfaturi despre montarea gresiei, faianței, marmurii și a pietrei naturale pe suprafețe dificile. Tot aici, vei putea afla și informații despre cele mai noi produse și tehnologii de la Henkel.

Un alt avantaj de care poți beneficia este acela al accesării unor cursuri online, care îți vor oferi ocazia de a-ți extinde cunoștințele în domenii precum montarea gresiei și a faianței, hidroizolații sau termoizolații. În același timp, vei avea și posibilitatea participării la traininguri de produs susținute de experții din domeniul tehnic ai Henkel, în diferite locații din țară.

Înregistrează-te gratuit în programul Ceresit Pro și începe acum o nouă și productivă etapă din cariera ta de meseriaș profesionist!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
HENKEL ROMANIA