Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Elementele de Joaca Traditionale din Lemn au un nou Design, creat de Lappset

Elementele de Joaca Traditionale din Lemn au un nou Design, creat de Lappset

 

Design Scandinav printr-o combinatie de culori vii

Culorile sunt o parte importanta in noua gama Finno. Armonizand schema de culori vii, s-au realizat atat culori clasice cat si moderne. Scopul a fost de a crea o noua gama Finno cu optiuni multiple si variabile care sa se potriveasca atat in mediul traditional cat si in zonele cu design modern.

Limbajul creativ al noii game Finno, urmeaza un design simplu Scandinav. Structura gamei este mult mai deschisa si aerisita decat inainte; grinzile sunt putin mai subtiri iar elementele de catarare de pe peretii de catarare sunt partial transparente.

Stalpii patrati si grinzile dreptunghiulare consolideaza constructia fiind usor de instalat, in acelasi timp avand si o caracteristica estetica importanta. Instructiunile de instalare si tehnicile de imbinare au fost de asemenea imbunatatite in mod semnificativ.

 

Armonie perfecta cu alte game de produse Lappset

Datorita limbajului de design modern si a culorilor armonioase, noua gama Finno se combina usor cu celelalte game de produse de la Lappset. Zona de Fitness pentru adulti si gama Senior Sport sunt cateva exemple prin care noua gama Finno s-ar potrivi perfect pentru a forma o combinatie unica a locului de joaca cu zonele destinate exercitiilor pentru diferite generatii.

 

Materiale alese cu atentie

Structura, materialele si acoperirea au fost create sa reziste la conditii meteorologice diferite si utilizari repetate.

Structura este realizata din pin certificate PEFC, o materie prima durabila si ecologica. Clientul poate alege HPL (high pressure laminate) pentru elementele de alunecare si pereti.

Exista optiuni diferite de montaj. Noua gama Finno poate fi fixata la adancime pe o suprafata cu sau fara beton. Ansamblarea la suprafata este de asemenea posibila, spre exemplu pentru solutiile  interioare de amenajare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SPORT PLAY SYSTEMS