Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa Ideea Group - partenerul tău de încredere pentru scule electrice, de mână sau pneumatice

Dacă vrei să găseşti tot ce ai nevoie pentru afacerea ta, reparaţii şi renovări prin casă sau pe lângă casă în acelaşi loc şi, totodată, să beneficiezi de consultanţă de specialitate profesională, Casa Ideea Group este exact ceea ce ai nevoie!

Casa Ideea Group - partenerul tău de încredere pentru scule electrice, de mână sau pneumatice

La Casa Ideea Group vei găsi scule şi unelte de mână sau electrice, adezivi, cuplaje şi diverse accesorii necesare pentru lucrări variate. Toate sunt produse de cea mai bună calitate importate din Germania, UK sau Japonia şi le poţi achiziţiona la preţuri competitive.

De ce să cumperi de la Casa Ideea Group?

Casa Ideea Group este importator şi distribuitor pentru mărci germane cunoscute precum B.Mannesmann, Scheppach, Gude, Batavia, Troy & Wert, Sun-Fix, Bohle sau Lüdecke.

Tot la ei poţi găsi produse care provin din Statele Unite ale Americii din branduri renumite precum Weller, Nicholson, Crescent sau Wiss.De asemenea, oferă clienţilor produse de cea mai bună calitate importate din UK, Japonia sau Polonia din branduri că Evolution, Je-tech sau Kerg.

Aici vei găsi o gamă diversificată de unelte, scule de mână sau electrice profesionale, adezivi, cuplaje, ciocane de lipit şi accesorii, nivele cu bulă, aparate de testare pentru industria auto, instrumente de tăiere sticlă, prelungitoare electrice tip tambur, baterii şi accesorii audio Philips, baterii şi lanterne portabile Duracell şi multe altele.

Casa Ideea Group doreşte să îşi fidelizeze clienţii practicând un raport preţ versus calitate foarte avantajos şi oferind servicii de consiliere profesionale.

Livrările se fac în maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii şi produsele pot fi returnate în 14 zile. Vei beneficia de garanţie şi poţi face achiziţii în sistem de rate fixe fără dobândă.

Casa Ideea Group - partenerul tău de încredere pentru scule

Dacă ai nevoie de scule electrice, de mână sau pneumatice, la Casa Ideea Group ai şanse mari să găseşti exact ceea ce se potriveşte mai bine necesităților tale! Dispun de o gamă diversificată de produse de calitate pe care te vei putea bizui mai mulţi ani şi pentru care vei beneficia de garanţie.

Investeşte inteligent în produse din branduri de încredere precum cele germane sau din USA şi completează-ţi trusa de scule cu tot ceea ce este necesar pentru a-ţi uşura munca! Profesionist sau amator pasionat de bricolaj, la Casa Ideea Group vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru lucrările tale!

Peste 4500 de articole într-un singur loc!

Dacă eşti pasionat de echipament de calitate pentru lucrări diverse în domeniul construcţiilor sau reparaţiilor auto, vei fi încântat să descoperi depozitul Casa Ideea Group!

Aici vei fi întâmpinat de o echipă cu experienţă şi vei fi îndrumat cu profesionalism pentru a face cele mai bune alegeri pentru necesităţile pe care le ai. Poţi să fii sigur că printre cele 4500 de articole pe care le comercializează se găseşte şi ceea ce îţi trebuie ţie! Mai mult, va fi un produs de calitate la un preţ foarte bun!

De la unelte de grădină şi echipamente pentru service-uri auto, maşini şi unelte pentru construcţii până la scule electrice, pneumatice sau de mână, aici le găseşti pe toate!

Gama diversificată de produse de calitate

Casa Ideea Group a fost înfiinţată pe baza ideii de a oferi clienţilor tot ce ar putea avea nevoie la un raport calitate / preţ foarte bun. Astfel, aici vei găsi copuri de iluminat, baterii, articole pentru casă şi adezivi, dar şi o gamă diversificată de truse de scule, şurubelniţe, chei reglabile, cleşti, scări, fierăstraie electrice sau de mână, aspiratoare, compresoare, maşini de ascuţit sau pentru prelucrarea profesională a lemnului, bormaşini, şlefuitoare, pistoale de vopsit şi… tot ce ai nevoie!

Şi, pentru că sunt importatori direcţi, poţi să fii sigur că le vei achiziţiona la un preţ foarte avantajos.

Viziunea şi misiunea Casa Ideea Group

Ideea magazinului şi a depozitului Casa Ideea Group a pornit de la viziunea a câtorva oameni de a furniza utilizatorilor produse de calitate la preţuri foarte bune. În tot ceea ce fac sunt conduşi de valori de la care nu fac rabat precum calitatea superioară a produselor, respectul faţă de clienţi, munca în echipa şi comunicare constructivă. Astfel, echipa Casa Ideea Group îşi impresionează plăcut clienţii prin profesionalism, dar şi prin amabilitatea şi energia pozitivă cu care îi întâmpină!