Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Birou prefabricat in East Bay

Birou prefabricat in East Bay


Acesta este un birou modern, care a fost proiectat si prefabricat de cinci studenti in cadrul unei clase de absolventi la arhitectura la Academia de Universitatea de Arta din San Francisco. Proiectul, construit cu diverse materiale regenerate si "verzi", a fost recunoscut recent cu "Citation from East Bay chapter of the AIA".

Elevii, Justin Ackerman, Mary Telling, Justin Hanan, Shaum Mehra si Shanay Moghbel, si instructorii Greg Upwall si Jennifer Asselstine, au abordat fiecare element al structurii bucata cu bucata, aprovizionandu-se cu lucruri de pe Craiglist si nu numai.

La finalizarea elementelor construite in fabrica, structura pe doua niveluri a fost asezata in curtea unui client pentru a fi utilizata ca un birou acasa. Include un birou personalizat, spatiu de depozitare, si un sistem de rafturi, precum si o zona de lounge pentru clienti.

Echipa de constructie si design a utilizat denim reciclat pentru izolatie, panouri redwood restaurate, rame de aluminiu pentru ferestre, panouri din cupru pentru acoperis. Elevii au redus, de asemenea, deseurile de constructie la un nivel minim cu aproximativ un centimetru de deseuri pentru fiecare 12 de metri al materialelor utilizate.Mai multe poze si informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva