Arhitecți europeni şi asiatici consacraţi vin la Bucureşti

Ti-a placut acest articol? Adauga-l la favorite, pentru a-l regasi usor in lista de continut preferat din contul tau!
Publicat de AB PLUS EVENTS, la

 

La eveniment sunt asteptați peste 300 de arhitecți, designeri și specialiști în domeniul construcțiilor. Participanții înscriși la eveniment au la dispoziție o platformă app (Whova) care să faciliteze comunicare înainte și în timpul evenimentului. 

 

SHARE Bucharest 2018 este organizat de Asociația Culturală Pro Event, Ordinul Arhitecților din România și ABplus events și este susținut de partenerului oficial SAINT GOBAIN, partenerului principal SISECAM FLAT GLASS, a Partenerului Ambiental BOSE, a partenerilor GUARDIAN GLASS și SAMSUNG Air Conditioner, a  a sponsorilor principali AGC FLAT GLASS și ADEPLAST. a Sponsorilor VELUX, SKYLUX,  ALUPROF, Asociația Română de Iluminat (ARI), a

partenerului ambiental BOSE, a partenerilor culturali Institutul Polonez, Institutul Italian de Cultură.

 

Partenerii media principali ai evenimentului sunt spatiulconstruit.ro și Igloo.

 

Formularele de înscrieri sunt disponibile online și le puteți accesa folosind următorul link http://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/.

 

Puteți fi informați zilnic de noutățile din programul evenimentelor pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/abplus/ şi Twitter https://twitter.com/ArchTradeEvents.

 

Pentru detalii suplimentare vă așteptăm întrebările la adresa de e mail: share@abplusevents.com.

 

 

De 20 de ani, ABplus events promovează excelena în domeniul arhitecturii i construciilor prin evenimente internaionale organizate pentru arhiteci i contractori în Europa Centrală i de Est.Informaiile despre evenimentele organizate în România, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Albania, Serbia, Grecia, Polonia sunt prezentate pe www.share-architects.com.

 

 

Contact Cere oferta de pret

Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta: