Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Acasa, intr-un interior tipic suedez, cu un farmec aparte

Acasa, intr-un interior tipic suedez, cu un farmec aparte

Farmecul secolului trecut este bine conservat in spatiul acestui apartament dintr-o cladire veche din Gothenburg, Suedia. In cei 49 de metri patrati se intalneste insa un interior modern, unde fotografiile facute de Alvehm scot in evidenta un mediu dinamic si colorat. Verdele si portocaliul predominante dau vitalitate interorului tipic scandinav.

 

Vechimea locuintei se distinge in pardoselile din lemn masiv, profilele de tamplarie, nisele adanci ale ferestrelor si tavanul cu stucaturi. Holul de la intrare da direct in bucătăria deschisă și o zonă de living, dar si spre un dormitor confortabil separat astfel de cele dintai. Ferestrele mari oferă multă lumină naturala in intreaga locuinta, iar curtea interioara are si o poveste de spus, pe cont propriu. Având doar patru metri pătrați, balconul orientat spre sud ofera un spatiu suplimentar acestui apartament, creand pentru el si o dimensiune spre „afara”.

 

 

 

Mai multe pe Freshome

Piese Speciale Marmura Ceppo Grey Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm
Piese Speciale Marmura Ceppo Grey Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm

Piese Speciale Marmura Ceppo Grey Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm

Piesele speciale din marmura Ceppo Grey polisata reprezinta o alegere eleganta si sofisticata pentru orice proiect de design interior sau exterior. Aceasta marmura, definita de o paleta de culori dominata de tonuri gri si albe, ofera un aspect distinct si rafinat, care se potriveste perfect intr-o gama extinsa de medii.

 

Blaturile din marmura Ceppo Grey cu finisaj polisat sunt ideale pentru bucatarii si bai, aducand un vibe de lux si eleganta in spatiul tau. Marmura Ceppo Grey confera un aspect sofisticat, cu un joc subtil de culori si texturi, care adauga profunzime si carisma oricarui interior.

 

Treptele din marmura Ceppo Grey polisata sunt atat functionale, cat si estetice. Cu durabilitatea sa remarcabila, acestea sunt potrivite pentru scari interioare si exterioare, oferind o aderenta sigura si un aspect impresionant.

 

Glafurile din marmura Ceppo Grey completeaza orice fereastra cu o nota de eleganta, datorita finisajului sau polisat care reflecta lumina in mod subtil, conferind stralucire si iluminare naturala in incapere.

 

Piesele speciale din marmura Ceppo Grey polisata sunt disponibile cu o grosime de 3 cm, ceea ce le confera o rezistenta exceptionala si durabilitate in timp. Indiferent daca sunt folosite in spatiile comerciale sau rezidentiale, aceste piese speciale din marmura Ceppo Grey aduc o nota de rafinament si eleganta care va impresiona cu siguranta orice privitor.


Specificatii:
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP81
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:81
Grosime 3 cm
Unit. MasuraMP
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286809554
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
CatalogClick aici pentru a vizualiza Catalogul
Blat Travertin Classic Polisat, 250 x 65 x 3.2 cm
Blat Travertin Classic Polisat, 250 x 65 x 3.2 cm

Blat Travertin Classic Polisat, 250 x 65 x 3.2 cm

Blatul de piatra naturala seduce prin puterea si prin aspectul sau clasic. Placarile interioare cu travertin polisat Classic sunt folosite la realizarea de scari interioare, pervazuri, chenare, usi, blaturi, a diferitelor forme speciale etc. In cazul formelor speciale, cel mai bine este sa consulti inainte specialistii PIATRAONLINE, pentru a sti exact care sunt cerintele minim necesare. Marginile blatului pot avea unghiuri drepte sau rotunjite. Din bucatarii, restaurante, pana la birouri si cluburi, acest blat din travertin va fi mereu o alegere inspirata. Un mare avantaj oferit de acest blat este ca se poate taia usor si rapid cu un simplu flex sau disc diamantat. Chiar si tu poti face acest lucru, asistat de constructorul sau arhitectul tau. Consultantii PIATRAONLINE iti pot pune la dispozitie decupaje pentru plite, chiuvete, etc.

Cum se intretine blatul din piatra naturala (travertin)?
Travertinul Classic cu finisaj polisat este u material indraznet si rezistent, insa ca sa te poti bucura cat mai mult timp de el, trebuie sa ii asiguri ingrijire ca la carte;
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, un impermeabilizant puternic folosit pentru suprafetele polisate sau LTP Mattstone h1O, o solutie ecologica pe baza de apa; 
Pentru o protectie sporita, solutia se aplica in doua straturi;
Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei, poti folosi impermeabilizantul LTP Color Intensifier;
Pentru curatarea si intretinerea pietrei, se poate folosi LTP Stonewash, un detergent neutru care pastreaza mai mult suprafata fara sa scoata stratul de protective.

Rezistent, durabil si cu o textura impresionanta, travertinul poate prinde nenumarate forme. 

Montajul unui blat din piatra naturala 
Dupa executia blatului personalizat in functie de proiect, urmeaza transportul si manipularea acestuia la client. Aceste activitati trebuie prestate cu maximum de atentie intrucat pot duce la craparea blatului. 
Inainte de montajul propriu-zis al blatului este nevoie de fixarea mobilierului suport, de masuratori si de verificari preliminare. Dintre ele verificarea planeitatii si a unghiului drept (90°) intre pereti sunt esentiale. Daca peretii nu sunt perpendiculari atunci e nevoie fie de o pana intre muchia blatului si perete, fie de prelucrarea muchiei astfel incat aceasta sa fie lipita de perete. 
T: Rezolvarea acestor probleme folosind umpluturi, pene sau materiale de compensare nu intra in sarcina montatorului.
Pentru asigurarea vizibilitatii marcajelor se lipeste pe blat banda auto-adeziva de culoare deschisa.. Dupa efectuarea masuratorilor si a marcajelor blatul din piatra se debiteaza. Se poate face debitarea umeda sau uscata. Se folosesc discuri speciale diamantate, care se monteaza pe flex, fiecare roca avand dedicate discuri in functie de duritatea sa. Exista discuri pentru granit si discuri diferite pentru marmura. Se debiteaza blatul pentru a ajunge le dimensiunile din proiect, se executa decupari pentru plita sau chiuveta. 

T: In multe situatii este necesara ranforsarea zonei decupate pentru montajul chiuvetei. Uzual se monteaza o bagheta de metal sau de fibra de sticla. 
Se executa carotari cu scule specializate, pentru montajul bateriei. Se realizeaza prelucrarea canturilor folosind discuri abrazive mai intai pentru slefuire si apoi pentru finisare (lustruire). Discurile de finisare se aleg cu granulatie diferita, de la 50 la 5000 si “buff”, se folosesc pe rand, cu ajutorul unui polizor unghiular. Canturile se prelucreaza manual mai ales in semi-baston, baston si bizot. 
In multe situatii sub blatul de piatra se afla un altul din PAL, folosit ca suport. Se aplica adeziv in sarpe pe suprafata acestuia si apoi blatul de piatra se aseaza peste si se lipeste. In zonele de contact “cusaturile” se pot masca folosind masticuri specifice. 
La final se trateaza prin curatare si impermeabilizare.
T: La tratarea blaturilor de lucru intens folosite se recomanda Antibacterial Kit, un kit certificat pentru lupta impotriva bacteriilor

 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP119
Adeziv RecomandatSilicon Sanitar / Soudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone H20 / LTP Stoneseal
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:250 x 65 cm
Greutate U.M:119
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare superba
USP2Pret accesibil
USP3Livrare nationala
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1190
Greutate unitate ambalare (kg):124 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Stoneclean
Produs pentru intretinereLTP Stonewash / LTP Stonecare / LTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947806
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu250 x 65 x 3 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Blat Travertin Latte PREMIUM Polisat, 250 x 65 x 3 cm
Blat Travertin Latte PREMIUM Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Blat Travertin Latte PREMIUM Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Blatul din travertin Latte polisat reda o atmosfera calda, primitoare. Este consacrat in placarile interioare, pe verticala sau orizontala si face “cariera” de multi ani in decorul ambiental, folosindu-se la pereti, trepte, contratrepte, pervazuri, chenare pentru usi, a diferitelor forme speciale etc. Blaturile din travertin Latte se pot utiliza in diferite spatii, destinate uzului privat sau public: blaturi destinate bailor si bucatariilor, sali de conferinte, cluburi, centre comerciale etc. La cerere putem executa decupaje pentru chiuvete, plite, etc. Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea, iti stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Beneficiile produsului:
- Frumusete aparte, cum rar mai gasesti;
- Rezistenta mare in timp;
- Material usor de intretinut.

Ce trebuie sa stii despre montajul acestui tip de travertin:
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Se recomanda Weber Set Marmo Plus pentru fixarea placilor;
- Weber Color Comfort este un chit de rosturi care se aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala;
- Weber Color Comfort poate fi gasit in 30 de nuante disponibile;
- Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim un blat din travertin?
- Travertinul este o piatra rezistenta, insa este foarte important sa ii asiguri o ingrijire ca la carte;
- Produsele recomandate pentru intretinerea pietrei naturale sunt din gama LTP;
- Pentru curatare inainte de montaj, se recomanda LTP Grimex;
- Impermeabilizarea suprafetei se realizeaza cu LTP MPG;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se foloseste LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Blatul din bucatarie ar trebui sa fie o piesa care sa reziste in timp, care sa asigure buna desfasurare a gatitului, fara ca tu sa ai grija deteriorarii suprafetei. Tocmai de aceea, PIATRAONLINE ti-a adus direct din India, blatul din granit Crystal Yellow cu suprafata polisata, un produs ce se remarca datorita nuantelor deschise, accentul de care are nevoie bucataria ta. 

Textura si cromatica acestui produs confera autenticitate spatiului, fiind recomandat pentru amenajari minimaliste, in culori ce sunt derivate din nuantele de pe granit, precum bej deschis, alb sau tonuri subtile de galben si nuante de albastru inchis. Natura a creat acest blat de granit Crystal Yellow pentru a-l putea folosi in bucatarie, pentru a imbraca partea de sus a mobilierului. Acest blat mai poate fi folosit si in spatii precum baia casei, living sau baruri. 

Intretinere piatra naturala:
- Blatul cu suprafata polisata se curata dupa montaj folosind LTP Grimex;
- Pentru impermeabilizarea suprafetei, se tine cont de finisaj, in acest caz folosindu-te de LTP MPG sau Mattstone h1O, o solutie ecologica pe baza de apa;
- Pentru intensificarea culorii, se foloseste LTP Colour Intensifier, dar poti folosi si LTP Clearwax daca iti doresti stralucire aparte si protectie sporita.

Montajul unui blat din piatra naturala 
Dupa executia blatului personalizat in functie de proiect, urmeaza transportul si manipularea acestuia la client. Aceste activitati trebuie prestate cu maximum de atentie intrucat pot duce la craparea blatului. 
Inainte de montajul propriu-zis al blatului este nevoie de fixarea mobilierului suport, de masuratori si de verificari preliminare. Dintre ele verificarea planeitatii si a unghiului drept (90°) intre pereti sunt esentiale. Daca peretii nu sunt perpendiculari atunci e nevoie fie de o pana intre muchia blatului si perete, fie de prelucrarea muchiei astfel incat aceasta sa fie lipita de perete. 
T: Rezolvarea acestor probleme folosind umpluturi, pene sau materiale de compensare nu intra in sarcina montatorului.
Pentru asigurarea vizibilitatii marcajelor se lipeste pe blat banda auto-adeziva de culoare deschisa.. Dupa efectuarea masuratorilor si a marcajelor blatul din piatra se debiteaza. Se poate face debitarea umeda sau uscata. Se folosesc discuri speciale diamantate, care se monteaza pe flex, fiecare roca avand dedicate discuri in functie de duritatea sa. Exista discuri pentru granit si discuri diferite pentru marmura. Se debiteaza blatul pentru a ajunge le dimensiunile din proiect, se executa decupari pentru plita sau chiuveta. 

T: In multe situatii este necesara ranforsarea zonei decupate pentru montajul chiuvetei. Uzual se monteaza o bagheta de metal sau de fibra de sticla. 
Se executa carotari cu scule specializate, pentru montajul bateriei. Se realizeaza prelucrarea canturilor folosind discuri abrazive mai intai pentru slefuire si apoi pentru finisare (lustruire). Discurile de finisare se aleg cu granulatie diferita, de la 50 la 5000 si “buff”, se folosesc pe rand, cu ajutorul unui polizor unghiular. Canturile se prelucreaza manual mai ales in semi-baston, baston si bizot. 
In multe situatii sub blatul de piatra se afla un altul din PAL, folosit ca suport. Se aplica adeziv in sarpe pe suprafata acestuia si apoi blatul de piatra se aseaza peste si se lipeste. In zonele de contact “cusaturile” se pot masca folosind masticuri specifice. 
La final se trateaza prin curatare si impermeabilizare.
T: La tratarea blaturilor de lucru intens folosite se recomanda Antibacterial Kit, un kit certificat pentru lupta impotriva bacteriilor


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP90
Adeziv RecomandatSilicon Sanitar / Soudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone H20 / LTP Stoneseal
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:250 x 65 cm
Greutate U.M:90
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Perfect pentru bucatarii
USP2Raport calitate-pret excelent
USP3Prelucrare inclusa (bizot)
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):90
Greutate unitate ambalare (kg):90 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Stoneclean
Produs pentru intretinereLTP Stonewash / LTP Stonecare / LTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947813
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu250 x 65 x 3 cm
Unitate de masura de livrarePalet
Unitate de măsură pentru comandaEach
Blat Travertin Peach Polisat, 250 x 65 x 3 cm
Blat Travertin Peach Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Blat Travertin Peach Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Bucataria este folosita de cele mai multe ori ca un spatiu de gatit si servit masa, insa este mai mult decat atat – un spatiu magic in care bucuria face casa buna cu aromele preparatelor. A devenit un „suflet” al casei pentru tine si prieteni, si care, de multe ori, aleg bucataria in locul unei living, indiferent de dimensiunile acesteia. Poate pentru ca este un spatiu care confera acea atmosfera relaxanta si intima pe care toti ne-o dorim intr-un camin pe care sa-l numim „acasa”.

Piatra naturala poate fi acel accent care sa te ajute sa obtii spatiul mult dorit – o bucatarie naturala, intima, ideala pentru gatit si serile cu prietenii. O creatie a naturii care sa te aduca mai aproape de propria natura. Piatra este un material versatil care poate capata diverse forme si poate fi transformata in obiecte uzuale pentru casa ta. Travertinul este un material foarte apreciat si popular in domeniul amenajarilor de interior. Un material versatil care se remarca printr-o gama diversificata de texturi si nuante, si care te va ajuta sa obtii un spatiu creativ, plin de viata.

Travertinul Peach Cross Cut cu finisaj polisat este un material spectaculos, definit de culoarea portocalie care poate fi o alegere indrazneata. Un material care va lumina orice spatiu si va conferi caldura si un plus de rafinament. Pentru cei care indraznesc sa aleaga culorile vii, travertinul peach este piatra ideala, cu o personalitate puternica care va schimba ambianta casei.
Pentru bucatarie – locul magic al casei, si baie – oaza de liniste dupa o zi agitata, poti adauga un accent de culoare si personalitate care sa induca atmosfera unui camin relaxant printr-un blat din Travertin Peach Cross Cut. Blatul din travertin peach cu dimensiuni de 250 x 65 x 3cm, poate fi utilizat ca element de constructie pentru partea superioara a mobilierului, pentru blaturile de gatit din bucatarie sau blaturile din baie unde poti crea o ambianta naturala, intima, prin adaugarea unui lavoar tot din piatra naturala. 
 
 Cum se intretine travertinul?
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, un impermeabilizant puternic folosit pentru suprafetele polisate sau  LTP Mattstone h1O, o solutie ecologica pe baza de apa; pentru o protectie sporita solutia se aplica in doua straturi;
- Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei, poti folosi impermeabilizantul LTP Color Intensifier;
- Se poate folosi LTP Clearwax daca iti doresti o stralucire aparte si o protectie sporita;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi un detergent LTP StoneWash, un detergent neutru care pastreaza mai mult suprafata fara sa scoata stratul de protectie.

Montajul unui blat din piatra naturala 
Dupa executia blatului personalizat in functie de proiect, urmeaza transportul si manipularea acestuia la client. Aceste activitati trebuie prestate cu maximum de atentie intrucat pot duce la craparea blatului. 
Inainte de montajul propriu-zis al blatului este nevoie de fixarea mobilierului suport, de masuratori si de verificari preliminare. Dintre ele verificarea planeitatii si a unghiului drept (90°) intre pereti sunt esentiale. Daca peretii nu sunt perpendiculari atunci e nevoie fie de o pana intre muchia blatului si perete, fie de prelucrarea muchiei astfel incat aceasta sa fie lipita de perete. 
T: Rezolvarea acestor probleme folosind umpluturi, pene sau materiale de compensare nu intra in sarcina montatorului.
Pentru asigurarea vizibilitatii marcajelor se lipeste pe blat banda auto-adeziva de culoare deschisa.. Dupa efectuarea masuratorilor si a marcajelor blatul din piatra se debiteaza. Se poate face debitarea umeda sau uscata. Se folosesc discuri speciale diamantate, care se monteaza pe flex, fiecare roca avand dedicate discuri in functie de duritatea sa. Exista discuri pentru granit si discuri diferite pentru marmura. Se debiteaza blatul pentru a ajunge le dimensiunile din proiect, se executa decupari pentru plita sau chiuveta. 

T: In multe situatii este necesara ranforsarea zonei decupate pentru montajul chiuvetei. Uzual se monteaza o bagheta de metal sau de fibra de sticla. 
Se executa carotari cu scule specializate, pentru montajul bateriei. Se realizeaza prelucrarea canturilor folosind discuri abrazive mai intai pentru slefuire si apoi pentru finisare (lustruire). Discurile de finisare se aleg cu granulatie diferita, de la 50 la 5000 si “buff”, se folosesc pe rand, cu ajutorul unui polizor unghiular. Canturile se prelucreaza manual mai ales in semi-baston, baston si bizot. 
In multe situatii sub blatul de piatra se afla un altul din PAL, folosit ca suport. Se aplica adeziv in sarpe pe suprafata acestuia si apoi blatul de piatra se aseaza peste si se lipeste. In zonele de contact “cusaturile” se pot masca folosind masticuri specifice. 
La final se trateaza prin curatare si impermeabilizare.
T: La tratarea blaturilor de lucru intens folosite se recomanda Antibacterial Kit, un kit certificat pentru lupta impotriva bacteriilor


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP90
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone H20 / LTP Clear Wax (ceara transparenta)
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:250 x 65 x 3 cm
Greutate U.M:90
TaieturaCross Cut
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1800
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Color Intensifier
unitate masuraBuc
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieTravertin
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087948032
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu250 x 65 x 3 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Piese Speciale Travertin Latte Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm
Piese Speciale Travertin Latte Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm

Piese Speciale Travertin Latte Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP81
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:81
Grosime 3 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286809561
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
CatalogClick aici pentru a vizualiza Catalogul
Blat Labradorit Extra Blue Polisat, 250 x 65 x 3 cm
Blat Labradorit Extra Blue Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Blat Labradorit Extra Blue Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Stii care este una dintre cele mai spectaculoase pietre naturale din lume? Granitul Extra Blue cu finisaj polisat. Atractivitatea acestui tip de granit vine din disponibilitatea si jocul de culori pe care le etaleaza in functie de lumina. Lumina slaba face blatul sa para negru cu inflexiuni gri. Daca cresti intensitatea luminii, negrul devine albastru inchis, iar cand lumina este puternica, blatul capata nuantele cerului polar. Chiar exista denumiri alternative ale acestui granit care exprima aceste incredibile transformari ale pietrei in lumina cu intensitati diferite: Blue Polar Granite si Emerald Pearl. Esti in cautare de blat de granit de bucatarie negru? Plaseaza o comanda. Inainte de monatajul propriu-zis a blatului de granit Extra Blue polisat, trebuie fixat mobilierul supert, realizate masuratorile si verificarile preliminare. Dintre ele, verificarea planeitatii si a unghiului drept intre pereti sunt esentiale. Daca peretii nu sunt perpendiculari, atunci e nevoie de o pana intre muchia blatului si perete, fie de prelucrarea muchiei astfel incat aceasta sa fie lipita de perete. 


ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
Blaturi din granit pentru bucatarie: 5+ modele inedite


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialGranit, Granit
CuloareNegru, Negru
Greutate MP150
Adeziv RecomandatSilicon Sanitar / Soudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone H20 / LTP Grout & Tile Protector
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:250 x 65 cm
Greutate U.M:150
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):150
Greutate unitate ambalare (kg):150 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Stoneclean
Produs pentru intretinereLTP Stonewash / LTP Stonecare / LTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieMarmura
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947875
Dimensiuni pt titlu250 x 65 x 3 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Blat Labradorit Extra Blue Polisat, 315 x 100 x 5 cm - Proiect Special
Blat Labradorit Extra Blue Polisat, 315 x 100 x 5 cm - Proiect Special

Blat Labradorit Extra Blue Polisat, 315 x 100 x 5 cm - Proiect Special

Blatul de piatra naturala poate deveni un element important si obiectul central dintr-un spatiu. Texturile si cromatica unei pietrei naturale confera autenticitate spatiului, dar si a obiectelor realizate din acest material. In afara de frumusetea unica a pietrei naturale, aceste blaturi pot fi solutia ideala datorita rezistentei in timp si a durabilitatii. 

Blaturile se pot utiliza pentru amenajarea bailor, a camerei de zi sau chiar in componenta unei mase de pe terasa casei, nu doar in bucatarie. Blatul din Granit Extra Blue cu finisaj polisat este un element spectaculos care aduce acel accent de eleganta si rafinament. Granitul nu este cunoscut pentru frumusetea texturii sau a culorilor, ci mai degraba pentru duritatea sa. Insa granitul Extra Blue este acel material din familia sa care deborda de frumusetea naturala. 

Din bucatile mari de piatra am debitat un blat la dimensiuni speciale 315 x 100 x 5 cm care poate fi utilizat pentru a imbraca partea de sus a mobilierul din bucatarie, si nu numai. Blaturile se pot face si la dimensiunile standard de 250 x 65 x 3 cm, dar si pe dimensiuni speciale in functie de proiectul pe care il ai. De asemenea, granitul Extra Blue cu finisaj polisat poate fi folosit si pentru realizarea altor piese speciale – glafuri sau trepte.

Ce trebuie sa stii despre montaj?
- Montajul este unul foarte usor de realizat, insa pentru un proiect reusit recomandam sa apelati la serviciile unui specialist in piatra;
- Blaturile din piatra naturala nu necesita suporti speciali si se pot monta pe orice tip de mobila
- La cerere putem realiza contrablat/plinta din acelasi material;
- Pentru a lipi blatul din piatra naturala de stratul suport se va folosi un adeziv precum Soudal Fix All sau orice alt silicon sanitar.

Cum se intretine piatra?
- Granitul este o piatra foarte dura si rezistenta, insa pentru a te bucura cat mai mult de ea tinem cont de 3 pasi simpli si rapizi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, un impermeabilizant puternic folosit pentru suprafetele polisate sau  LTP Mattstone H2O, o solutie ecologica pe baza de apa; pentru o protectie sporita solutia se aplica in doua straturi;
- Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei, poti folosi impermeabilizantul LTP Color Intensifier;
- Se poate folosi LTP Clearwax daca iti doresti o stralucire aparte si o protectie sporita;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi un detergent LTP StoneWash, un detergent neutru care pastreaza mai mult suprafata fara sa scoata stratul de protectie.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialGranit, Granit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP441
Adeziv RecomandatSilicon Sanitar / Soudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone H20 / LTP Grout & Tile Protector
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:315 x 100 cm
Greutate U.M:441
Grosime 5 cm
Cantitate minima1 buc
Unit. MasuraBuc
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Stoneclean
Produs pentru intretinereLTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivAprox. 1.2 kg - 3.5 kg/mp (in functie de fiecare proiect in parte)
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087949305
Piese Speciale Granit Black Pearl Fiamat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm
Piese Speciale Granit Black Pearl Fiamat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Piese Speciale Granit Black Pearl Fiamat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Granitul Black Pearl este acel produs care te surprinde de cum ii vezi culoarea asemanata cu pana corbului. De o eleganta greu de egalat, ce nu o gasesti la alte materiale. Granitul Black Pearl cu finisaj fiamat se remarca datorita miilor de pete de aschii ce amesteca nuantele. Finisajul fiamat al pietrei il face potrivit pentru spatiile umede si il scoate din anonimat. Fiamarea, pentru cei care nu stiu, este un procedeu prin care piatra este supusa arderii la o temperatura de 2000 de grade Celsius, capatand astfel o suprafata rugoasa. In urma acestui proces, smaltul granitului sare, asa ca placa inregistreaza o variatie a grosimii de 1-5 mm. 

Piesele speciale din granit Black Pearl cu finisaj fiamat sunt rezistene la apa, pete si zgarieturi, fiind potrivite pentru diferite spatii, inclusiv pentru bucatariile intens folosite. 

Beneficii piese speciale Granit Black Pearl fiamat:
- Grosime ce permite folosirea in nenumrate spatii;
- Intretinere si mentenanta usoara;
- Montaj realizat de profesionisti.

Ce trebuie sa stim despre montajul pieselor speciale:
- Ai nevoie de ajutorul specialistilor;
- Transportul poate fi dificil, deoarece greutatile sunt mari, iar blaturile neasigurate se crapa;
- Se folosesc produse profesionale pentru montaj.

Ce trebuie sa stim despre intretinerea pietrei naturale:
- Ai nevoie de produsele speciale marca LTP;
- Pentru curatarea inainte de impermeabilizare, se foloseste LTP Grimex;
- Pentru impermeabilizare, se tine cont de finisajul pietrei, iar aici folosim LTP Mattstone sau Mattstone h1O;
- Pentru intretinerea zilnica a pietrei, foloseste LTP Waxwash. 


Specificatii:
FinisajFiamat, Fiamat
MaterialGranit, Granit
CuloareGri, Gri
Greutate MP60
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Portelanat Max²
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Colour Intensifier
Greutate U.M:60
Grosime 2 cm
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):600
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286802333
Dimensiuni pt titlu2 cm
Piese Speciale Granit Artico Grey Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 1.8 cm
Piese Speciale Granit Artico Grey Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 1.8 cm

Piese Speciale Granit Artico Grey Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 1.8 cm

Gandeste-te cum un tamplar lucreaza lemnul, cum un fierar manuieste fierul, tot la fel pietrarii nostri finiseaza piatra, asa ca sa obtinem pentru tine si proiectul tau piese speciale, asa cum iti doresti.  Fie ca sunt Blaturi de Bucatarie, Glafuri sau Trepte , multi dintre  clientii nostri folosesc granit Artico Grey  polisat cu grosime de 1.8 cm. Piesele Speciale din granit Artico Grey polisat de 1.8 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard (conform www.piatraonline.ro) sau personalizate, dupa nevoile tale. Executate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet”, prelucrari CNC) Piesele Speciale imbina durabilitatea granitului Artico Grey cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafuri Granit Interior si Exterior | Pervaze Ferestre
Glafurile la exterior se monteaza cu asigurarea unei pante de 5% pentru scurgerea apei de ploaie, plus picurator 1L, aceste pervaze se prelucreaza / debitateaza la conform proiectului tau, avand posibilitatea alegerii diferitelor prelucrari – (de cant: semibaston, bizot) picurator etc. 

Ce Trebuie Sa Stii Despre Montajul Glafurilor la Exterior Sau la Interior
 
Montajul pervazelor se realizeaza: 
• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
• prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:

1. se aseaza glaful pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant

• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete

OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie. 

Trepte / Scari Exterioare si Interioare Granit | Trepte si Contratrepte Scari
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /granit care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montajul Treptelor / Scarilor Exterioare / Interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta. Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa. Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.

OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unui sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.  

Blat Bucatarie si Baie Granit la Comanda | Blat Bucatarie de Piatra 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica si rezistenta a blatului tau din bucatarie sau baie, alege granitul Artici Grey. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept). 
Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria. 

OBS:In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din granit Artico Grey  polisat  este o alegere fireasca imperecherea cu placi din material de acelasi fel: https://www.piatraonline.ro/granit-artico-grey-polisat-60-x-30-x-1-2-cm 

PIESE SPECIALE CU VIATA LUNGA 
Afla cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor exterioare sau interioare, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura. 

Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau LTP Grout Stain Removerr. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti). 
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG pentru montaj la interior si LTP Mattstone H2O pentru montaj la exterior. Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash. 
Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 

O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint 
Safe Marble

 

 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialGranit, Granit
CuloareGri-antracit
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Portelanat Max² / Weber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:55
Grosime 1.8 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):550
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286802685
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu1.8 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Granit Santa Rossa Polisat, 1.8 cm
Piese Speciale Granit Santa Rossa Polisat, 1.8 cm

Piese Speciale Granit Santa Rossa Polisat, 1.8 cm

Gandeste-te cum un tamplar lucreaza lemnul, cum un fierar manuieste fierul, tot la fel pietrarii nostri finiseaza piatra, asa ca sa obtinem pentru tine si proiectul tau piese speciale, asa cum iti doresti. Fie ca sunt Blaturi de bucatarie, glafuri sau trepte, multi dintre  clientii nostri folosesc granit Santa Rosa polisat cu grosime de 1.8 cm, piesele speciale din granit Santa Rosa polisat de 1.8 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard (conform piatraonline.ro) sau personalizate, dupa nevoile tale, executate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet”, prelucrari CNC) Piesele Speciale imbina durabilitatea granitului Santa Rosa cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafuri Granit Interior si Exterior | Pervaze Ferestre
Glafurile la exterior se monteaza cu asigurarea unei pante de 5% pentru scurgerea apei de ploaie, plus picurator 1L, aceste pervaze se prelucreaza / debitateaza la conform proiectului tau, avand posibilitatea alegerii diferitelor prelucrari – (de cant: semibaston, bizot) picurator etc. 

Ce Trebuie Sa Stii Despre Montajul Glafurilor la Exterior Sau la Interior. 
Montajul pervazelor se realizeaza: 
• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
• prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:

1. se aseaza glaful pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant

• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete

OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie. 

Trepte / Scari Exterioare si Interioare Granit | Trepte si Contratrepte Scari
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /granit care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montajul Treptelor / Scarilor Exterioare / Interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta. Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa. Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.

OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unui sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.  

Blat Bucatarie si Baie Granit la Comanda | Blat Bucatarie de Piatra 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica si rezistenta a blatului tau din bucatarie sau baie, alege granitul Santa Rosa. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept). 

Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria. 

OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din granit Santa Rosa  polisat  este o alegere fireasca imperecherea cu placi din material de acelasi fel: https://www.piatraonline.ro/granit-santa-rossa-polisat-60-x-30-x-1-2-cm 

PIESE SPECIALE CU VIATA LUNGA 
Afla cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor exterioare sau interioare, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura. 

Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau LTP Grout Stain Removerr. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti). 
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG pentru montaj la interior si LTP Mattstone H2O pentru montaj la exterior. Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash. 

Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 
O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint 
Safe Marble


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialGranit, Granit
CuloareRosu, Rosu
Greutate MP55
Adeziv RecomandatWeber Set Portelanat Max² / Weber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:55
Grosime 1.8 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):550
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286802708
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu1.8 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Onix Honey Polisat, 2 cm PS
Piese Speciale Onix Honey Polisat, 2 cm PS

Piese Speciale Onix Honey Polisat, 2 cm PS

Gandeste-te cum un tamplar lucreaza lemnul, cum un fierar manuieste fierul, tot la fel pietrarii nostri finiseaza piatra naturala, asa ca sa obtinem pentru tine si proiectul tau piese speciale, asa cum iti doresti. Fie ca sunt blaturi sau alte placari speciale, clientii nostri folosesc onix-ul Honey polisatcu grosime de 2cm. Piesele speciale din Onix Honey se executa la dimensiuni personalizate, dupa nevoile tale. Executate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet”, prelucrari CNC). Piesele Speciale imbina aspectul scanteietor al onixului Honey cu precizia necesara unor astfel de produse. 

 

Blat bucatarie si baie | Balt Onix 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica si spectaculoasa a blatului tau din bucatarie sau baie, alege onixul Honey polisat. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept). 

Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului. 

Ce trebuie sa stii despre montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria. 

OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din onix Honey polisat   este o alegere fireasca imperecherea cu placi din material de acelasi fel: https://www.piatraonline.ro/onix-honey-polisat-60-x-30-x-2cm 

Piese speciale cu viata lunga: 
Afla acum cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor exterioare sau interioare, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura. 

Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau LTP Power Stripper. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti)
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG pentru montaj la interior si LTP Mattstone h1O pentru montaj la exterior. Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash. 

Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 
O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint 
Safe Marble
 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialOnix, Onyx
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP60
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus
Greutate U.M:60
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1200
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grimex
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Power Stripper
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs de curatare pete LTP Power Stripper (diluat 1:6)
CategoriePlacaj
EAN5949286800797
Dimensiuni pt titlu2 cm
Lastra Bubble Onyx Polisata, 2 cm
Lastra Bubble Onyx Polisata, 2 cm

Lastra Bubble Onyx Polisata, 2 cm

Rezistenta superioara si densitatea crescuta, fac din lastrele din Lastra Bubble Onyx cu finisaj polisat o investitie excelenta. Cu detalii naturale bogate, Onyx-ul Bubble cu finisaj polisat, epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor de coniac, crem si alb. Onyx-ul se preteaza atat pentru placari orizontale, cat si verticale, in spatii precum holurile, baile, bucatariile, pentru placari, blaturi sau pereti. Cu toate acestea, multi aleg acest produs pentru realizarea bailor, panourilor protectoare din spatele blaturilor, data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita. Aspectul minunat al acestor produse invioreaza fiecare spatiu. Daca mai luam in calcul si faptul ca din ele se pot confectiona un numar aproape infinit de forme speciale, atunci este usor de inteles de unde provine atractia catre acest tip de produs. 

Beneficii:
- Frumusete inegalabila;
- Ideal in spatii umede;
- Material translucid.

Ce trebuie sa stim despre montaj:
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Inainte de a fi montate, aceste produse trebuie curatate;
- Inainte de montaj, se masoara spatiul si se calculeaza unde vine straiful;
- Pentru fixarea placilor se recomanda adezivul Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida;
- Chitul de rosturi Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala – are o paleta de 30 de nuante din care poti alege;
- Pentru ca vorbim despre un produs natural, este recomandat sa apelezi la serviciile specialistilor cand vine vorba despre montaj. 

Cum se intretin lastrele din onix:
- Curatarea se realizeaza intotdeauna cu LTP Grimex;
- Avand in vedere ca acest produs are finisaj polisat, pentru impermeabilizare se foloseste LTP MPG, impermeabilizant dedicat pietrei cu finisaj lucios;
- Pentru curatare si intretinere zilnica, se foloseste LTP Waxwash. 

La comanda putem realiza si diverse obiecte de mobilier.


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialOnix, Onyx
CuloareAuriu, Verde inchis
Greutate MP198
Adeziv RecomandatSoudal Fix All / Weber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda5
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Dimensiune:Personalizata
Greutate U.M:198
TaieturaCross Cut
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):2376
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949087947769
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu2 cm
Unitate de masura de livrareRastel
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Periat, 3 cm - Proiect Special
Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Periat, 3 cm - Proiect Special

Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Periat, 3 cm - Proiect Special

Piesele speciale din travertin Classic Cross Cut cu finisaj periat poate fi solutia ideala prin care un spatiu anost se poate transforma intr-unul cu maxima personalitate. Aceste piese din travertin au nenumarate calitati, printre care raportul dintre culoare-grosime-pret, unul foarte atractiv. In plus, produsul se monteaza foarte usor. 

Finisajul periat scoate in evidenta frumusetea bruta a pietrei, astfel ca travertinul Classic Cross Cut cu finisaj periat se integreaza cu usurinta in proiectul tau special rustic, in amenajarile cu accente mediteraneene antice, contemporane sau clasice. Acest produs poate fi folosit cu succes in apartament sau in casa, oferind locuintei tale un aspect ingrijit si modern, poate chiar lucos, in functie de cum alegi sa pui in valoare elementele de decor si mobilierul.

Acest produs este livrat la comanda EXCLUSIVA a clientului si nu se pot accepta retururi sau anulari de comenzi pentru acesta, ulterior confirmarii facturii proforme si achitarii avansului.

 


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP90
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:90
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286800841
Dimensiuni pt titlu3 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Limestone Vratza Tiger Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm (doar interior)
Piese Speciale Limestone Vratza Tiger Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm (doar interior)

Piese Speciale Limestone Vratza Tiger Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm (doar interior)

Gandeste-te cum un tamplar lucreaza lemnul, cum un fierar manuieste fierul, tot la fel pietrarii nostri finiseaza piatra, asa ca sa obtinem pentru tine si proiectul tau piese speciale, asa cum iti doresti. Fie ca sunt Blaturi de Bucatarie, Glafuri sau Trepte , multi dintre clientii nostri folosesc limestone Vratza Tiiger polisat cu grosime de 2 cm. Piesele Speciale din limestone Vratza Tiger polisat de 2 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard (conform www.piatraonline.ro) sau personalizate, dupa nevoile tale. Executate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet” sau prelucrari CNC) piesele speciale imbina aspectul elegant si linistitor al limestone Vratza Tiger cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafuri Limestone Interior / Exterior | Pervaze Ferestre Piatra Naturala
Ce trebuie sa stii despre montajul glafurilor, montajul pervazelor se realizeaza
• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
• prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:

1. se aseaza glaful pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant

• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete

OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie. 

Trepte / Scari Interioare Limestone | Trepte si Contratrepte Scari
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /limestone care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montajul Treptelor / Scarilor Exterioare / Interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant) 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta. Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa. Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.

OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unor sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.  

Blat Bucatarie si Baie Limestone la Comanda | Blat Bucatarie de Piatra 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica a blatului tau din bucatarie sau baie, alege limestone Vratza polisat. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept). 

Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria. 

OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din limestone Vratza  Tiger polisat  este o alegere fireasca imperecherea cu placi din material de acelasi fel: limestone-vratza-beige-polisata 

PIESE SPECIALE CU VIATA LUNGA 
Afla acum cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor, glafurile, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura. 

Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau LTP Power Stripper. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti)
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG . Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash. 

Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 

O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint
 
Safe Marble
 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialLimestone, Limestone/Calcar
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP60
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Greutate U.M:60
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):600
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947929
Dimensiuni pt titlu2 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Blat Granit Artico Grey Polisat, 250 x 65 x 3 cm
Blat Granit Artico Grey Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Blat Granit Artico Grey Polisat, 250 x 65 x 3 cm

Piesa de mare impact, rezistenta in timp, ce asigura o buna desfasurare a activitatilor din bucatarie, fara sa-ti faci griji ca se va deteriora. Esti in cautare de blat de bucatarie din granit rezistent? Blatul din granit Artico Grey cu finisaj polisat, se remarca datorita coloritului bogat dat de catre aspectul granulat in nuante predominante de gri, alb subtil si accente de negru. Textura si cromatica acestui produs ofera autenticitate spatiului, fiind recomandat pentru amenajari minimaliste in culori care sunt derivate din nuantele acestui granit, precum gri, alb, negru. 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialGranit, Granit
CuloareGri, Gri
Greutate MP126.7
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Dimensiune:250 x 65 cm
Greutate U.M:126.7
Grosime 3 cm
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1267
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286802852
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu250 x 65 x 3 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.