Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

7 idei pentru o casă în care distracția este la ea acasă, pentru copiii mai mici și mai mari

Nu esti niciodata prea mare pentru putina distractie. Inspirandu-te din urmatoarele idei, poti insera distractia chiar in decorul casei tale, bucurandu-i deopotriva pe cei mici si pe copilul din tine.
7 idei pentru o casă în care distracția este la ea acasă pentru copiii mai mici

Un tobogan in loc de scari, un leagan suspendat de tavan, o trambulina in living si chiar o pista de skateboarding de interior sunt cateva accesorii care pot fi integrate ingenios in decorul general, ca in exemplele de mai jos, si care vor face din casa ta atractia strazii.

7 idei pentru o casă în care distracția este la ea acasă pentru copiii mai mici
<b>Aluneca putin pana jos</b>
Kojima Junji
Aluneca putin pana jos

Scari, ce banal. Ce zici de un tobogan in schimb? Succesul este garantat in randul copiilor si credem ca ideea i-ar putea surade si copilului din tine. Sfat: nu uita ca trebuie sa si urci, asa ca nu renunta la scara traditionala.

<b>Hai mai repede!</b>
via The Telegraph
Hai mai repede!

Si daca pe tobogan iti ia prea mult sa ajungi jos, incearca o bara pentru pompieri similara cu cea instalata de Alex Michaelis, arhitectul fostului premier britanic David Cameron, in propria locuinta. 

7 idei pentru o casă în care distracția este la ea acasă pentru copiii mai mici


<b>De-a huta</b>
De-a huta

Pastrand registrul ludic, un leagan de interior este o alta modalitate prin care ii poti incanta pe copiii mai mici si mai mari.

<b>Ai hamac la mansarda? </b>
Scott Christopher Homes
Ai hamac la mansarda?

Ar trebui, pentru ca, indiferent ce spune dictionarul, hamacul este unul dintre sinonimele cuvantului “relaxare”. Il poti monta in zona scarilor, intre scara si perete, asa cum a facut echipa portugheza OODA atunci cand a amenajat locuinta din imagine.

<b>Cu peronul pe partea stanga</b>
Because We Can
Cu peronul pe partea stanga

Nu uita nici de cei mai mici dintre cei mici. Adanc in sinea ei, pisica ta va aprecia un sistem de tranzit gandit special pentru ea, ca cel creat de cuplul care conduce firma de arhitectura Because We Can pentru biroul de acasa.

<b>Cel mai cool din sufragerie</b>
Kojima Junji
Cel mai cool din sufragerie

Pista de skateboarding a fost una dintre cerintele proprietarilor acestei case din Tokyo pentru echipa de la LEVEL Architects.

<b>Giumbuslucuri in aer</b>
Scott Christopher Homes
Giumbuslucuri in aer

Iata o idee pentru a incorpora o trambulina intr-un decor care nu este catusi de putin copilaresc. Asigura-te ca ai suficient spatiu inainte de a incerca vreo acrobatie.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România