Filtrează după categorie
Filtrează după tip de produs
Filtrează după marcă

476 produse în Finisaje si amenajari interioare

1 - 20 din 476 produse
Ordoneaza CrescatorDescrescator dupa
Marime pagina
 pagina precedentaPagina din 24pagina urmatoare
Scari pentru acces pod Scarile de acces la pod Optistep combina, la un pret incredibil, functionalitatea si durabilitatea. Se ofera garantie 2 ani.
  • fără documentaţii

Scari pentru acces pod

Marca:
OptiStep
Incalzire in pardoseala Gama MAINCOR pentru incalzire in pardoseala cuprinde urmatoarele sisteme: placa Tacker si fixare in clipsuri; placa cu nuturi, fixare cu sina pentru instalare sapa umeda, dar si sisteme pentru sapa uscata.
  • fără documentaţii

Incalzire in pardoseala

Marca:
MAINCOR
Uscatoare de maini No Touch ofera uscatoare de maini de ultima generatie, ultrarapide si ergonomice. Motorul si rezistenta uscatoarelor au protectie cu termostat impotriva supraincalzirii.
  • fără documentaţii

Uscatoare de maini

Marca:
American Specialties Inc. USA
1 - 20 din 476 produse
Ordoneaza CrescatorDescrescator dupa
Marime pagina
 pagina precedentaPagina din 24pagina urmatoare
Discuţii recente
Subiecte din această temă/discuții Initiat de Nr. posturi Ultimul post
Trei sisteme audio portabile și accesibile, pentru festivitățile din grădinițe și școli (1 discuție) 1
Discuția 1: Din gama de sisteme de sonorizare portabile, Amro Electronic Grup propune trei sisteme audio compacte și ieftine pentru școli și grădinițe: FREE5LT este un sistem audio de tip "all-in-one", fabricat de Proel Italia. FREE5LT funcționează cu baterii și este prevăzut cu un player MP3 versatil, cu port USB, conexiune BLUETOOTH și display LCD. Sistemul audio FREE5LT este construit într-o carcasă compactă din plastic, care asigură portabilitate și protecție maxime, permițând transportul foarte ușor și comod, oriunde. FREE5LT poate fi folosit și în modulul WIRELESS , care oferăv conexiune făra fir, fară probleme, cu microfoane portabile incluse, pentru maximum de mobilitate. Bateria sistemului audio FREE5LT este reîncărcabilă și asigură până la 4-5 ore de funcționare continuă fără alimentare. FREEPASS 6, este un sistem audio portabil, fabricat în Italia de către Proel și include: difuzor pe 2 căi, putere 75 W (rms)/ 150W (max), amplificator și un mixer audio ultra compact cu efect digital și 16 preseturi. FREEPASS 6 este un sistem audio rezistent, oferă avantajul unui transport ușor și a unei instalări rapide, fiind o solutie ideală pentru festivități școlare. FREE 8LT de la Proel Italia este un sistem de sunet autonom care oferă libertatea difuzării de muzică și anunturi oriunde fără griji legate de cuplarea la o sursă de curent. FREE 8LT este un sistem audio stereo, cu interfață bluetooth pentru un control facil, media player încorporat și acumulator intern.
Amro 1 14 feb 2018
Amro