Filtrează după categorie
Filtrează după tip de produs
Filtrează după marcă

322 produse în Curte, gradina, amenajari exterioare

1 - 20 din 322 produse
Ordoneaza CrescatorDescrescator dupa
Marime pagina
 pagina precedentaPagina din 17pagina urmatoare
Plase zincate pentru garduri metalice
  • fără documentaţii

Plase zincate pentru garduri metalice

Marca:
FRIGERIO
Stalpi metalici pentru garduri Pentru imprejmuiri diferite, Decorio produce si comercializeaza stalpi adaptati plasei sau panourilor pe care le doriti.
  • fără documentaţii

Stalpi metalici pentru garduri

Marca:
DECORIO
Gabioane din plasa sudata, impletita, gabioane ornamentale Gabioanele se folosesc la amenajari funciare, stabilizarea terenurilor sau a malurilor raurilor, insa, acum exista o moda a folosirii gabioanelor pentru crearea unor decoruri arhitecturale de exceptie.
  • fără documentaţii

Gabioane din plasa sudata, impletita, gabioane...

Marca:
DECORIO
Plase zincate acoperite cu PVC, pentru garduri metalice Gardurile metalice Metallurgica Frigerio sunt recomandate pentru imprejmuirea cladirilor publice, atelierelor, fabricilor, scolilor, parcurilor, terenurilor de joaca si stadioanelor, aeroporturilor si a zonelor militare.
  • fără documentaţii

Plase zincate acoperite cu PVC, pentru garduri...

Marca:
FRIGERIO
Panouri si stalpi pentru garduri metalice Gardurile metalice Bulloni sunt recomandate pentru imprejmuirea cladirilor publice, atelierelor, fabricilor, scolilor, parcurilor, terenurilor de joaca si stadioanelor, aeroporturilor si a zonelor militare.
  • fără documentaţii

Panouri si stalpi pentru garduri metalice

Marca:
BULLONI
1 - 20 din 322 produse
Ordoneaza CrescatorDescrescator dupa
Marime pagina
 pagina precedentaPagina din 17pagina urmatoare
Discuţii recente în Echipamente, management cladiri
Subiecte din această temă/discuții Initiat de Nr. posturi Ultimul post
 WHIRLPOOL ROMANIA Firma WHIRLPOOL ROMANIA (18 discuții) 37
Discuția 18: Buna seara! Am achizitionat un cuptor electric AKZ 6220IX fiind f fericita ca am intrat in posesia unei'' bijuterii '' ,dar se pare ca fericirea mea a tinut fix 3 luni.In timp ce ma bucuram de el ,pregatind ,daca se poate spune asa pt ca de fapt coceam o pizza semipreparata in tava de scurgere,la temperatura si timpul indicat in manualul de utilizare ,am auzit un zgomot ce m-a anuntat ca fericirea mea a zburat.Tava se ondulase si a fost aruncata in geamul cuptorului care a fost spart.De aici incepe calvarul.Am contactat un service din Braila unde se pare ca bunavointa nu face casa buna cu domnul de acolo si neapucand sa-mi spun durerea mi-a fost trantit telefonul in nas.Degeaba am mai incercat sa iau legatura cu acest domn de la service PFA CRISTESCU ,ESEC TOTAL.Am mers la Flanco Braila ,unde am dat peste oameni super draguti dar care nu au putut sa faca mare lucru pt mine deoarece si dumnealor se pare ca intampina aceleasi probleme cu acest PFA CRISTESCU. Problema este ca a trecut atata timp si eu nu reusesc sa fac nimic pt ca nu am un cod de bare ,unic dealtminteri ce a fost lipit pe usa cuptorului si care s a dezlipit ,curatat ,plecat de acolo iar in lipsa acestuia nu pot face nimic.Astfel ,prin lipsa acestei hartii eu nu pot face nimic. Nu pot repara,inlocui sau cumpara geamul spart.Astfel un cuptor pe care am dat 1800 lei ,folosit 3 luni,stricat de aproape 6 luni a devenit piesa de muzeu in bucataria mea.Dragilor ,imi puteti spune si mie ce este de facut? eram f multumita de produsele dstra dar acum ,dupa o asa intamplare sunt f dezamagita! Cumva whirlpool a devenit marca de unica folosinta?Am achizitionat un produs scump, fiind sigura ca pretul reflecta calitatea dar se pare ca de aceasta data m-am inselat si sunt astfel nevoita sa scot alti bani pt a achizitiona un alt cuptor.
Adia Anca Raita 1 22 sep 2017
Adia Anca Raita
Discuția 17: Buna seara! Am achizitionat un cuptor electric AKZ 6220IX fiind f fericita ca am intrat in posesia unei'' bijuterii '' ,dar se pare ca fericirea mea a tinut fix 3 luni.In timp ce ma bucuram de el ,pregatind ,daca se poate spune asa pt ca de fapt coceam o pizza semipreparata in tava de scurgere,la temperatura si timpul indicat in manualul de utilizare ,am auzit un zgomot ce m-a anuntat ca fericirea mea a zburat.Tava se ondulase si a fost aruncata in geamul cuptorului care a fost spart.De aici incepe calvarul.Am contactat un service din Braila unde se pare ca bunavointa nu face casa buna cu domnul de acolo si neapucand sa-mi spun durerea mi-a fost trantit telefonul in nas.Degeaba am mai incercat sa iau legatura cu acest domn de la service PFA CRISTESCU ,ESEC TOTAL.Am mers la Flanco Braila ,unde am dat peste oameni super draguti dar care nu au putut sa faca mare lucru pt mine deoarece si dumnealor se pare ca intampina aceleasi probleme cu acest PFA CRISTESCU. Problema este ca a trecut atata timp si eu nu reusesc sa fac nimic pt ca nu am un cod de bare ,unic dealtminteri ce a fost lipit pe usa cuptorului si care s a dezlipit ,curatat ,plecat de acolo iar in lipsa acestuia nu pot face nimic.Astfel ,prin lipsa acestei hartii eu nu pot face nimic. Nu pot repara,inlocui sau cumpara geamul spart.Astfel un cuptor pe care am dat 1800 lei ,folosit 3 luni,stricat de aproape 6 luni a devenit piesa de muzeu in bucataria mea.Dragilor ,imi puteti spune si mie ce este de facut? eram f multumita de produsele dstra dar acum ,dupa o asa intamplare sunt f dezamagita! Cumva whirlpool a devenit marca de unica folosinta?Am achizitionat un produs scump, fiind sigura ca pretul reflecta calitatea dar se pare ca de aceasta data m-am inselat si sunt astfel nevoita sa scot alti bani pt a achizitiona un alt cuptor.
Adia Anca Raita 1 22 sep 2017
Adia Anca Raita