Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Usile de exterior TERAPLAST sunt confectionate din profile de PVC, cu panouri ornamentale realizate din doua placi de PVC si un strat intermediar de polistiren extrudat de mare densitate, care confera rigiditate usii si o izolatie termica sporita. Se pot realiza usi cu panouri "pline" sau cu ochiuri de sticla (float clar, mat, colorat in masa, reflexiv sau antiefractie). Pentru usile in doua canate se pot realiza laterale semifixe, cu aceeasi structura, inclusiv panourile.


Usile sunt realizate din profile PVC cu 4 si 6 camere izolatoare, cu armaturi din otel zincat - cu profil inchis, pentru rigiditate marita si cu feronerie ROTO NT (Germania) cu inchidere multipunct (la cerere feronerie antiefractie).




Usi de balcon si terase

Oferta noastra cuprinde o gama variata de forme constructive, realizabile din profile PVC, cu geam termoizolant sau combinatii de panou si geam. Usile sunt realizate din profile PVC cu 4 si 6 camere izolatoare, feronerie cu deschidere simpla, glisanta sau oscilobatanta, cu armaturi din otel zincat cu profil inchis. Usile sunt oferite cu geam termoizolant Low-E cu Argon, geam reflexiv, ornamental, antiefractie sau colorat in masa.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Oferta Pret - 03 apr 2015, 13:23 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua , M-ar interesa cat costa o astfel de usa pe alb? cu inchidere,maner,geam simple pentu a face trecerea de la casa scarii la hol,
Raspunde
Ionut Mircea - 07 mai 2015, 21:54 (post nou)
Raspuns solutie
Buna seara, DIn pacate profilul Teraplast a fost suspendat deoarece abonamentul acestora a expirat. Daca mai aveti nevoie de detaliile mentionate, reveniti cu un email la ionut.mircea@spatiulconstruit.ro si va voi pune in contact cu furnizorul.
Ionut Mircea
★★★★★
Raspunde
Profile PVC pentru usi | Exemple de utilizare (5 foto)
  • Profile PVC pentru usi TERAPLAST - Poza 1
  • Profile PVC pentru usi TERAPLAST - Poza 2
  • Profile PVC pentru usi TERAPLAST - Poza 3
  • Profile PVC pentru usi TERAPLAST - Poza 4
  • Profile PVC pentru usi TERAPLAST - Poza 5

vezi in biblioteca