Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

CGS plus este un dezvoltator de software european recunoscut in domeniul transportului, infrastructurii si constructiilor.


Din 1990, CGS plus a dezvoltat si oferit o familie de aplicatii profesionale de varf pentru proiectarea drumurilor (Plateia), a cailor ferate (Ferrovia) si a canalelor de apa (Aquaterra), cat si aplicatii pentru ingineri si arhitecti. CGS plus dezvolta de asemenea solutii software CAD si BIM personalizate pentru diverse companii si producatori de software precum Autodesk Inc., CAD-Q, DHI.


Solutiile software CGS plus sunt utilizate in fiecare zi de mai mult de 8000 de clienti din 33 de tari.
Avand un flux de lucru intuitiv, Ferrovia ofera utilizatorului comenzile si uneltele pentru intregul proces de proiectare, de la conceptul initial si pana la proiectarea de detaliu, de la introducerea datelor topografice si pana la modele 3D complexe de cai ferate si documentatie. Utilizand un model flexibil si dinamic Ferrovia este compatibil cu procesele de lucru BIM (Building Information Modeling). Poate fi utilizat pentru proiectarea cailor ferate conventionale, de mare viteza, usoare, industriale, subterane sau metrou. Ferrovia poate lucra impreuna cu alte aplicatii CSG plus, precum Plateia, Aquaterra si Electra.
Functionalitati Ferrovia

Ferrovia include functionalitati pentru crearea modelului digital al terenului, taluzare, aliniamente, sectiuni trasversale, suprainaltari, jonctiuni, macazuri si realinieri ale caii ferate. Mediul de lucru 3D permite utilizatorului sa efectueze analize de gabarit sau pentru volume de terasamente. Programul poate gestiona cu usurinta proiecte mari, cu lungimi de cateva sute de kilometri.


Ferrovia gestioneaza geometrii complexe ale cailor ferate cu aliniamente multiple, utilizand parabole liniare si nonliniare pentru cai ferate conventionale si de mare viteza. Programul suporta ecartamente diferite, calculul suprainaltarilor macazuri personalizate, jonctiuni si sectiuni transversale personalizate.
Licentiere Ferrovia

Ferrovia este disponibil in trei versiuni de pachete pentru a satisface anumite cerinte si necesitati de proiectare. Aceste optiuni includ: proiectare 2D de baza (linii de mare viteza, linii usoare sau reabilitari); modelare 3D complexa (cai ferate multiple, macaze, jonctiuni); versiunea Ultimate, solutie 4D, care ofera suport pentru BIM si o gama larga de optiuni de export de date si functii de analiza.


Compatibil cu AutoCAD si BricsCAD

Aplicatiile CSG plus sunt proiectate pentru a rula atat pe platforma AutoCAD 2011-2016, AutoCAD Civil 3D sau AutoCAD Map 3D, cat si pe BricsCAD V13-V15.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!