Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Echipamentele profesionale de distributie audio multizonale AMX transmit semnale de la oricare sursa in oricat de multe zone sau camere separate.

Sistemele de distributie audio depasesc granitele design-ului conventional ducand flexibilitatea si performanta dincolo de orice asteptari.
Procesoarele si amplificatoarele de clasa superioara furnizeaza performante audiofile in fiecare camera cu un control flexibil pentru intreaga familie. Poate fi ajustat oricare parametru audio, pot fi comandate functiile oricarui echipament de oriunde din casa, pot fi selectate track-uri de pe lista personala de MP3 sau pot fi accesate informatii despre melodia sau interpretul ales.
Componentele sistemului audio asigura solutia de integrare completa a tuturor spatiilor sau camerelor. Procesoarele pot accepta oricat de multe surse stereo iar amplificatoarele au performante extraordinare in furnizarea de cat mai multa putere, cu cat mai putine frecvente joase si distorsionari de semnal.

O alta componenta a distributiei este intercomunicarea audio-video prin integrarea sistemelor de video securitate si comunicare vocala in oricare echipament AV, pornind de la monitoarele TV, plasma si terminand cu touch-panel-uri. Aceasta permite situatii in care beneficiarul poate asculta muzica preferata sau viziona un DVD si sti imediat daca cineva a sunat la usa sau a intrat pe aleea principala. Imaginile apar pe monitorul TV sau touch-panel, iar prin apasarea unui buton de pe telecomanda se paote discuta sau permite accesul persoanei respective.

Alte echipamente finale sunt furnizate de: SONY, JVC, SAMSUNG, KODAK, BOSE, PROJECTA, STEWART.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!