Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Sistemele de incalzire in pardoseala, au cunoscut in ultimii ani o dezvoltare deosebita atat tehnologica cat si comerciala. Ele fiind din ce in ce mai des folosite pentru incalzirea de locuinte noi, hale industriale, spatii comerciale si cladiri de mari dimensiuni.

Sistemul de incalzire in pardoseala TIEMME - CLASSIC este compus din:

- Panou izolant tip placa cu nuturi din polistiren cu forme in relief preformate pentru amplasarea tubului, cu folie PE de acoperire rigida, cu imbinare nut si feder pentru o punere in opera rapida si continua fara punti termice.
Forme in relief in unghi ascutit cu interaxa de 50mm si multipli. Disponibil cu 3 grosimi: 10mm, 20mm si 30mm.
- Tub COBRAPEX din polietilena reticulata PE-Xb de inalta densitate cu bariera anti-oxigen EVOH, cu dimensiuni 16x2mm si 17x2mm.Sistemul de incalzire in pardoseala TIEMME - TECHNO este compus din:

- Panou izolant tip placa cu nuturi din polistiren expandat sinterizat cu finisaj extern din PS rigid anti lovire, cu imbinare nut si feder in perimetrul de imbinari fara punti termice si acustice. Forme in relief preformate pentru amplasarea tubului, cu folie PE de acoperire rigida si pentru o punere in opera rapida si continua fara punti termice. Forme in relief in unghi ascutit cu interaxa de 50mm. Disponibil cu 4 grosimi: 10mm, 20mm, 30mm si 40 mm.
- Tub COBRAPEX din polietilena reticulata PE-Xb de inalta densitate cu bariera anti-oxigen EVOH, cu dimensiuni 16x2mm si 17x2mm.Sistemul de incalzire in pardoseala TIEMME - PLUS este compus din:

- Panou izolant plan (rola) din polistiren plan cu folie de acoperire din PE aluminizat cu adeziv pentru o imbinare perfecta fara punti termice. Pas de asezare 50mm serigrafiat. Disponibil in 2 grosimi: 20mm si 30mm.
- Tub COBRAPEX din polietilena reticulata PE-Xb de inalta densitate cu bariera anti-oxigen EVOH, cu dimensiuni 16x2mm, 17x2mm si 20x2mm.


Sistemul de incalzire in pardoseala TIEMME - FLAT este compus din:

- Panou izolant plan (rola) de polistiren cu folie de acoperire din PE aluminizat cu adeziv pentru o imbinare perfecta fara punti termice. Pas de asezare 50mm serigrafiat. Disponibil numai pentru 20mm.
- Tub COBRAPEX din polietilena reticulata PE-Xb de inalta densitate cu bariera anti-oxigen EVOH, cu dimensiuni 12x2mm si 14x2mm.Sistemul industrial de incalzire in pardoseala TIEMME - STRONG este compus din:

- Panou izolant (rola) de polistiren cu folie de acoperire din PE aluminizat cu adeziv pentru o imbinare perfecta fara punti termice. Pas de asezare 50mm serigrafiat. Disponibil numai pentru 30mm.
- Tub COBRAPEX din polietilena reticulata PE-Xb de inalta densitate cu bariera anti-oxigen EVOH, cu dimensiuni 20x2mm si 25x2,3mm.


Acesta dezvoltare se datoreza catorva caracteristici fundamentale:
- Confort termic ridicat
 - incalzirea in pardoseala ofera un nivel de cofort termic mai ridicat fata de sistemele traditionale (radiatoare sau ventiloconvectoare), deoarece permite o distributie relativ uniforma a incalzirii incaperii in zona de activitate umana si permite obtinera unor temperaturi superioare in zona inferioara a corpului; de aceea este recomndata pentru cladiri cu tavane inalte sau cu suprafete mari de pardoseala.
- Avantaj estetic - acesta deriva din disponibilitatea totala a spatiului interior; amenajarea interioara si asezarea mobilei nu sunt restrictionate de prezenta corpurilor de incalzire.
- Igiena - o alta prerogativa a sistemului de incalzire in pardoseala este absenta combustiei prafului atmosferic (tipica sistemelor traditionale), care ar putea cauza iritatii ale cailor respiratorii; - sunt eliminate conditiile de formare a igrasiei.
- Consum de caldura mai redus fata de sistemele traditionale - consumul energetic este diminuat cu 15-20%, datorita joasei temperaturi a fluidului, suprafetei mari de distribuire a caldurii si a unui schimb termic minim intre pardoseala si peretii reci.
- Exploatare confortabila - nu necesita intretinere, silentiozitate in functionare, posibilitati variate de automatizare.Grupuri de alimentare si amestec pentru sistemele de incalzire prin pardoseala:Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Madalina Roxana Mindreanu - 21 mar 2017, 22:16 (post nou)
Raspuns solutie
doresc un sistem ptr aproximativ 80 mp, ma puteti informa?
Raspunde
Gabriel Baloiu - 23 mar 2017, 09:30 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Am rugamintea sa imi trimiteti un mail pe adresa g.baloiu@tiemme.com cu datele dvs de contact pentru a va cere mai multe detalii. Va multumesc, Gabriel Baloiu
Raspunde
Gabriel Baloiu - 23 mar 2017, 09:30 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Am rugamintea sa imi trimiteti un mail pe adresa g.baloiu@tiemme.com cu datele dvs de contact pentru a va cere mai multe detalii. Va multumesc, Gabriel Baloiu
Raspunde
54 p | RO
Sisteme complete de incalzire in pardoseala TIEMME
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
CLASSIC, FLAT, PLUS...
2 p | RO
Caracteristici ale sistemelor de incalzire in pardoseala
 TIEMME
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
STRONG, PLUS, FLAT...
vezi in biblioteca
Sisteme de incalzire in pardoseala | Prezentare produs | CLASSIC, FLAT, PLUS... (5 foto)
  • Sisteme de incalzire in pardoseala
 TIEMME - Poza 1
  • Sisteme de incalzire in pardoseala
 TIEMME - Poza 2
  • Sisteme de incalzire in pardoseala
 TIEMME - Poza 3
  • Sisteme de incalzire in pardoseala
 TIEMME - Poza 4
  • Sisteme de incalzire in pardoseala
 TIEMME - Poza 5

vezi in biblioteca