Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

KONE proiecteaza si fabrica scari rulante de foarte buna calitate, care in ziua de astazi sunt o necesitate pentru zonele publice foarte solicitate.
Sunt esentiale pentru a asigura fluiditatea si eficienta deplasariisi in conditii de siguranta maxima pentru persoanele care circula in interiorul unei cladiri.

KONE se mandreste cu furnizarea catre client a optiunii "cu risc redus". Oferim variante confortabile in ceea ce priveste designul produsului, sprijin pentru client si managementul de proiect, combinat cu cel mai inalt nivel de eficienta si siguranta de-a lungul instalarii.
Gama multilaterala de scari rulante TransitMaster este ideala pentru noile instalari precum si pentru furnizarea uneia dintre cele mai bune optiuni pentru clientii care cauta o solutie de inlocuire a scarilor rulante.

Gama de produse este compusa din:

 


Fiecare model este conceput in mod special pentru a satisface cu exactitate cerintele si necesitatile sectorului de piata specific, indiferent daca se doreste o scara rulanta de mare inaltime sau un sistem de tranzit pentru aeroporturi si gari.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
100 p | EN
Scari rulante
 KONE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
TransitMaster 150, TransitMaster 180, TransitMaster 140...
8 p | EN
Scari rulante
 KONE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
TransitMaster 120
16 p | EN
Scara rulanta
 KONE
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
TravelMaster 110
vezi in biblioteca
Alte produse KONE ASCENSORUL (2)